2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
دوستان من الان لک دیدم.....دکتر انصاری پور هم فردا هستن تو ابن سینا... سه شنبه نیستن چهارشنبه و پنجش ...

عزیزم فردا برو حتما چون اگه نری میفته ماه بعد فردا برو برا دکترت شرایطا توضیح بده خود دکتر انصاری پور راهنماییت میکنن 

😍😍خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها، آره من فکر می کردم دو بار مثبت شدی، نگران نباش گلم، کنترل سیکلت دست دکتره، حتما با ضخامت مناسب ...

قربووووونت برم عزیزم .ممنون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم ازکجافهمیدی غلظت خون داری؟.آزدادی ؟

اره بعد منفی شدن آزمایش ایمنی و انعقادی و... که نوشته بود دکتر تو اونا مشخص شد. دکتر گف از روز اول انتقال باید انوکسا بزنم. حجامتم که دو بار کردم قشنگ معلوم بود زود لخته میشد خونش. من از اولی ک پریود شدم همیشه دردای خیییییلی وحشتناکی داشتم که همه دکترا میگفتن طبیعیه و مشکلی نیس. ولی این دفع لخته رو همیشه داشتم. نگو اینا فشار شدید میاورده 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اصلا حرف نمیزنه با مریض خیلیم سریع سونو میکنه من که بهش اعتماد ندارم ازادی هم خوبه خیلی خوب توضیح می ...

وای اره دکتر حرف نزنه هر قدرم ماهر باشه ادم نتونه ارتباط بگیره باهاش واقعا سخته 

اصلا حرف نمیزنه با مریض خیلیم سریع سونو میکنه من که بهش اعتماد ندارم ازادی هم خوبه خیلی خوب توضیح می ...

فردا میخوام برم بعد از ظهر ولی نمیدونم شیفت کیه. باید تماس بگیرم

منم شیفتای بعد از ظهر و نمیدونم همیشه صبح رفتم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

اگه رفتی از شیفت دکترا عکس بگیر بفرس برام. اونجا که منشی چاق پذیرش میکنه نوشته🌺🌺

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم شوهرم موفولوژی ۲درصد دارهحالا فردا باید برم دقیق بپرسمشما مشکلت فقط موفولوژی بوده؟ و اینکه چنتا ...

بله مشکل مورفولوژی بود که گفت خیلی بده 

۷ تا تخمک داشتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا اینا رو نمیدونم گلی ولی از مسئول فنی آزمایشگاه بپرسی خیلی خوب اینا رو بلده و راهنمایی میکنه

ممنونم عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

اینو الان پیدا کردم مال قبل عیده که من میرفتم. الان برنامه شون عوض شده؟ ممنون میشم بگی

اگه رفتی از شیفت دکترا عکس بگیر بفرس برام. اونجا که منشی چاق پذیرش میکنه نوشته🌺🌺

چشم حتما. خانم اشرفی رو میگی؟ تپله دوسش دارم    

راستی بچه ها من علت درد های وحشتناااااک پریودیم مشخص شد. خودم کشف کردم🤣. به نظر دکتر آلاء علیه الرح ...

به سلامتی عزیزم 

چه خوب انجام دادی

شما طبع یا رحمت سرد بود؟ علائم رحم سرد میدونی چیه؟ من همیشه بدنم گرم حتی شکمم ولی شنیدم کسایی که یبوست دارن سرد مزاجن. ممکنه کسی بدنش خیلی گرم باشه بعد سرد مزاج باشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
2810