2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043848 بازدید | 684348 پست
سلام عزيزم به سلامتي  زنگ بزن مطب به منشي بگو برات ميپرسه از دكتر. امروز دكتر مياد مطب

سلام عزیزم ممنونم زنگ زدم کلینیک واحد پاسخگویی گفت حتما لازم نبوده ک دکترت نداده

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه ها قضیه سرم چیه که برای انتقال میزنن اخه منم یه سقط داشتم یبار دیگه هم بتا تایه حدی بالا رفت بعدش افت کردو پریود شدم میخواستم بدونم اگه شد به دکترم بگم اگه لازم دونست برام تجویزکنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم جریان من خیلی عجیب شد یادته anti tpo عددش ۱۰۸۸ بود که خیلی بالا بود؟ من به سختی سرم پیدا کردم ...

سلام عزیزم . من در جریان tpoشما بودم . برام گفته بودی . وای کدوم آزمایشگاه بود ک اشتباه کرد ؟ 

خدارو شکر 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلامت باشی عزیزم چرا؟علتشو میدونی؟اگه یه کسی ضخامتش پایین باشه چی؟

نه علتشو نمیدونم ولی چون خودمم سری قبل فرش بود انتقالم و نداشتم اینو دوستان گفتن برای فرش نمیدن. حتما ضخامتت خوب بوده که انتقال دادن نگران نباش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اصلا با استراحت مخالفی ها؟؟؟!!! منم خودم کارمند بانکم.میخاستم  ببینم برام سخته برای انتقال مرخ ...

معلومه عزیزم چون ضرر داره گلم خودم هم اصلا استراحت نکردم و سر کار رفتم پله، پیاده روی، اون موقع کرونا نبود رستوران رفتم، کمک مادرم مهمونی دادم

کلا اون دو هفته کارهام بیشتر هم بود

تمیز کاری خونه و آشپزی هم همین طور

طبق مقالات استراحت bed rest خصوصا تو 24 ساعت اول انتقال شانس لانه گزینی رو پایین میاره

کلا استراحت مطلق از طب نوین حذف شده عزیزم، من حتی سرکلاژ شده بودم با طول سرویکس کوتاه بازهم دکترم هر بار تاکید زیااااااااااد داشت نگیرم بخوابم و حتما کارهای خودم رو حتی آشپزی انجام بدم فقط خرید بازار نرم

سلام خانما من امروز سونو شدم روز ۱۰ پری هستم و تو سیکل انتقالم ضخامت رحم گفت ک ۶/۵ هستش گفت کمه انتقال میوفته ب هفته ی بعد پنج شنبه روز ۲۱ پریودم یکم دیر نیست زمان انتقالم 

بچه ها اونايي كه جنين فريز انتقال دادن ميشه بگين چند پريودتون بود و ضخامت اندومترتون چند بود؟

من 18 سیکلم بود ولی نمیدونم ضخامتم چند بود فقط تو سونی روز 10 گفت دهه. ولی روز انتقالو نمیدونم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خانم ها کسی  دکتر شجاعیان در اصفهان را نمیشناخت؟

چکار کنم به نظرتون ؟

این دکتر احمدی و کلانتر که میگن خوبه تو مرکز مشتاق هم هستن.

من برم مطب هاشون یا برم مرکز مشتاق؟کدوم بهتره و زودتر کارم را می افته؟از نظر هزینه فرقی داره؟

تو مرکز مشتاق فکر کنم تیمی کار میکنن 

لطفا اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید

حتی واسه من که مشکل آندومتر دارم؟ پس با خیال راحت بخورم؟ این ماه آندومترم روز سیزده سیکل ۴ بود تو ...

ببین گلم گاهی خودبخود آدم همیشه پریود میشه 

گاهی نه 

مهم اینه دکترت بهت چی میگه، نه اینکه مثلا ته دلم این روش دلچسب نیست

مثلا خودم سیکل بلند داشتم که وقتی پریود شدم عین قیر سیاه بود، علتش رو بررسی کردن دیدن علاوه بر کیست اندمتریوز تو تخمدان چپ که از قبل بوده، تو تخمدان راست سه تا کیست فانکشنال (ساده) زدم

ولی باز بهم دارو ها رو طبق روال داد 

پریود بعدی شروع شد ضخامتم دیر بالا رفت، تازه چند روز قبل از انتقال دکتر سونو بهم گفت کلکسیونی ها هم فیبروم داری هم کیست اندو هم کیست ساده هم ضخامتت هنوز خوب نیست، فقط گفت سه خطی شفاف

ولی من نگران میشدم اما ته دلم اهمیت ندادم گفتم دکتر اصلی خودم میدونه پس توکل به خدا و دیگه سرچ هم نکردم با وجود اینکه بیس پزشکی دارم و الان نتیجه یه پسر وروجک یک سال و نیمه هست 

ان شاء الله شما هم به زودی نتیجه میگیری گلم

سلام عزیزم خوبم. تو چطوری؟ چه خبر از نی نی؟ حال جسمیت چطوره؟ آخی میفهمم همسرت چی کشیده منتظر کنسلی ...

منم خوبم خدا رو شکر نی نی هم خوبه فردا نوبت دکتر دارم 

اره همسرم میگفت بداخلاقه غر میزنه 

عزیزم انشاالله مثبت میشی اینبار و دفعه دیگه ازمایش مثبتت رو میبری تامین اجتماعی و تایید میکنن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
تو آخرین سونوم ک ۸ روز قبل انتقالم بوده ضخامتم گفت ۸.۵ هست بخاطر اینه؟من فکر کردم بخاطر لانه گزینی ب ...

نه عزیزم. اگه ضخامتت پایین بود میدادن که خدارو شکر مال شما عالی بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
هنوز جا داره بالا بره، قرص استرادیول رو برات بیشتر نکرد ؟ من روز 14 سیکل ضخامتم 6 بود، قرص رو از 3 ت ...

نمیدونم چرا ضخامت من انقد بالاست. اکثر دوستان پایینه من روز ده ضخامتم 10 بود. میتونه اینم عامل منفی شدن باشه؟ چیکار میشه کرد نازک تر باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810