2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043775 بازدید | 684338 پست
اره بهتره خدارو شکر . عرفان کلا آزاد حساب کرد همه رو برای خواهرم . ۱۴ روزه که عمل کرده .منم میرم‌پیش ...

خدا رو شکر سلامت باشه. کار درست رو داری انجام میدی مطمینم پشیمون نمیشی. اگه از لحاظ مالی مشکل نداری دو ماه قبلش شروع کن اگه نه ۱ ماه قبلشم کافیه. پودر اینوفولیک حتما بخر. پیاده روی کن من چون بلافاصله رفتم توی سیکل بعد منفی شدنم فقط ۴۰ روز وقت کردم واسه پیاده روی.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم دکترتون کی بود ؟ کدوم مرکز ؟انشالله که به زودی مادر میشی 

دکتر رویا نصیری . رفتم مطب فقط واسه عمل و انتقال رفتم مرکز ارمغان . تو مشهد. ممنون عزیزم انشاالله با دعای شما همه منتظرا دلشون شاد شه. 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای من  شرمنده همتونم که این یک هفته خوهرای گلمو نگران نکردم حلال کنید من شنبه پانکچر ...

خداروشکر خیلی خوشحال شدم ان شاء الله که همش برات نی نی بشه، هفت تا نی‌نی داشته باشی 😊😘

امروز بی بی بزنی معلومه فک کنم !! تا چهارشنبه صد در صد معلومه

از بی بی چک متنفرم

دیگه خودتون میدونید انقدر منفی دیدم حالم بد میشه

پس اگه منفی شد میتونم دارو هامو قطع کنم بدون عذاب وجدان

مامانم اصلا شرایطشو نداره بخواد خبر بد بشنوه دوست ندارم از قضیه سر در بیاره

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
آها . این دفعه میخوام دکترمو عوض کنم . مشهدم ولی نمی‌دونم پیش کدوم دکتر برم. آره دکتر به منم گفت جنی ...

اول قشنگ تحقیق کن و دکتر خوب پیدا کن و با اطمینان برو جلو آرزوی بهترینا رو برات دارم

سلام بچه ها من امروز روز دوازده انتقالمه سه روز دیگه باید برم آزمایش بدم بعد اون روز که انتقال داش ...

من ۲۱ آزمایش دادم که منفی بود . زنگ زدم هم مرکز هم مطب گفت داروها رو قطع کن تا پریود بشی. دیشبم پریود شدم . 

انشاالله مثبتی گلم انشاالله به مامانت خبر تو راهی یه نوه ناز و خوشگل رو میدی .

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
ممنونم عزیز دلم .انشالله یه خانواده پر جمعیت میشیم از خدامه 

الهی شکر عزیزم 

خیلی خوشحال شدم برات 

ولی خیلی نگرانت بودیم .الهی شکر خوش خبری 😍😍😍😍

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بله دکترم نوشت به غیر از ماکاویت اف که از دکتر قبلی بود بقیه رو دکتر نوشت ولی آزاد هم میدن چون ویتام ...

من استرادیول رو فقط قبل آی وی اف از روز ۱۷ قادگی تا ده روز شبی دو تا خوردم ...بعد آی وی اف  نداده بهم ینی گفت چون جنینات تازه اس نمیخاد 

اول قشنگ تحقیق کن و دکتر خوب پیدا کن و با اطمینان برو جلو آرزوی بهترینا رو برات دارم

آره این دفعه عجله نمیکنم. ممنون عزیزم منم همینطور . راستی عکس آزمایش اسپرم همسرم رو گذاشتم میتونی تفسیر کنی

دوستانی که ال آرژنین و کیوتن مصرف میکنید.

نت خوندم هر دو باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشن.

خب برای کسایی مثل من که خودایمنیشون بالاست مضر هست؟ نمیدونم ربطی داره یا نه 

شما که مصرف می کنید مشکل ایمنی ندارید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها من امروز روز دوازده انتقالمه سه روز دیگه باید برم آزمایش بدم بعد اون روز که انتقال داش ...

من همیشه روز 13 میرفتم آزمایش قشنگ مشخص میشه، دیگه وقتی روز 13 عدد مثلا یک باشه فک نمیکنم دیگه احتمال مثبت شدن باشه ،ان شاء الله شما مثبتی

خدا رو شکر سلامت باشه. کار درست رو داری انجام میدی مطمینم پشیمون نمیشی. اگه از لحاظ مالی مشکل نداری ...

نه مشکلی ندارم خدارو شکر حتما میگیرم و استفاده میکنم . میلواید همون کیوتینه ؟ کیوتین رو اگه داری هر وقتی که تونستی عکسشو برام بفرست .

سلنیوم خارجی بگیرم یا ایرانی ؟

خوب شد همسرمو نفرستادم ابن سینا آزمایش بده میفرستمش عرفان

خدای من خدای معجزه هاست . 
الهی شکر عزیزم  خیلی خوشحال شدم برات  ولی خیلی نگرانت بودیم .الهی شکر خوش خبری 😍😍😍😍

وای فدات شم مامان خانوم عزیزمی ببخش. اینقد دلم میخواستم بیامو زود خبر بده. قربونت برم 😚😚😚😚😚😚

همسر شما بپوسی شدن تاحالا؟تو بافت بیضه اسپرم دارن؟

بله یه بار بیوپسی شدن قبلا .داخل یه بیضه نوشته بود میزان اسپرم مناسب برای میکرو انجکشن.

ولی داخل منی هم یه مقدار دارن اسپرم فکر کنم حدود یک ملیون .دقیق نمی‌دونم.حالا می‌خوام ببینم برای میکرو انجکشن آیا از همون منی اسپرم جدا می‌کنند یا بیوپسی میکنن؟

چون میکروانجکشن اسپرم را گرفته و به داخل تخمک تزریق میکنن.من میگم شاید تعداد کم  هم کافی باشه

2810