2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043860 بازدید | 684348 پست
من شوهرم آزو اسپرمه و خودم هیچ مشکلی ندارم دوتا انتقال منفی داشتم ب نظرت آزمایش انعقادی بدم؟ چه آز ...

ارررره حتما بده حتی اگه دکترت گفت نیاز نیست

اکه خدایی نکرده مشکل داشت بعدش قرص و سرم میدن سیتم ایمنی بدنتو میارن پایین که جنین رو پس نزنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اینجا بم گفتن شوهرم آزمایش ژنتیک و azfوهورمونی بده چقد امروز حالم گرفتس😔

خیلی سخته

ولی آخرش شیرینِ ب خواست خدا

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا استرس کمیاب شدن داروها خیلی بده اونم برای ماهایی ک قبلا سقط هم داشتیم تنوع داروهامون خیلی ...

ببخشید شماهم قبلا سقط داشتید ؟؟بعد الان چه داروهایی بهتون دادن؟؟علت سقطتون چه بود؟؟آخه منم یه سقط داشتم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ان شالله ان شالله ان شالله آزمایشت مثبت شه بی بی نزدی؟

نه میگن تا روز ۱۲نزنم نشون نمیده

خداازدهنت بشنوه ان شااالله دامن همه سبز بشه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلامت باشی دکتررحمانی.مرکز ناباروری امید

سلام عزیزم، منم بوشهرم، باردارم،میخوام برم تحت نظر یه دکتر خوب، مطبشون کجاست؟ نوبت دهیشون تلفنی هست یا حضوری؟ ازشون راضی هستی؟ باردار هم قبول می کنند؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم، منم بوشهرم، باردارم،میخوام برم تحت نظر یه دکتر خوب، مطبشون کجاست؟ نوبت دهیشون تلفنی هست ...

عزیزم مطبشون چهاراه دادگستری هست ساختمان هلاح احمر.نوبت دهیشونم تلفنی هست شنبه ها صبح ازساعت۸تا۱۱نوبت میدن.بله باردارم قبول میکنن.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
@مامانو_سوفی     @زینبی_بابا     @berenjak     @شوره ...

من از وقتی که مشکل اندومتر پیدا کردم پریودم منظم نیست. ولی معمولا از چند روز قبل پری دمنوش مخلوطی زنجبیل، دارچین،  آویشن، بابونه  و زعفرون میخورم. تا حالا بهم جواب داده. دو سه روز میخورم که بعدش پری میشم.

شما اگه حساسیت نداری، چند روز دمنوش بخور.

2810