2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043871 بازدید | 684348 پست
ااای جووونم. ببین نی نی مون داره تلاششو می کنه ان شاالله همین میشه نور چشم و دلت

ممنون از لطفت😍😍آره واقعا طفلکی داره تمام تلاش خودشو میکنه که تو این دنیا بمونه...الهی خدا کمکش کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پنج هفته خیلی زوده منم دکتر انتقالم گفت ۵ هفته برم سونو ولی دکتری که الان تحت نظرشم گفت زوده و ۹ هفت ...

مث اینکه سن بارداری با سن جنین فرق میکنه بهم گفت سن جنینت سه هفتو خوردیه، وای تا شنبه برم آزمایش بدما میمیرمو زنده میشم 😭

خدا حفظ کنه نی نی هاتو برات عزیزم.  منم بار اول خییییلی استرس داشتم ب دکترمم هر چی گفتم قبول ن ...

عزیزم اگه تونستی از دکترت بپرس میتونی قرص شل کننده عضلات بخوری قبل از انتقالت به نظرم تو ریلکس کردنت مفیده .ولی بدون اجازه دکتر نخور 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام زینب جون خوبی عزیزم،،میگم من بخاطر هماتوم همش دراز میکشم فقط روزی درحد ده دقیقه تو خونه یواش یو ...

عزیزم اگر خون ریزی قطع شده و لکه بینی هست دیگه نخواب گلم و حتما هر یک ساعت بلند شو چرخ بزن تو خونه 

چون ریسک لخته شدن خون در عروق عمقی پا(dvt) وجود داره و برای خودت خیلی خطر داره

حتی مسافران هواپیما و اتوبوس و ماشین نباید پشت هم 4 ساعت نشسته باشن خطر داره دیگه زن حامله این خطر براش چندین برابر هست

آها ، پس حتما انجامش میدم ، مرکز پاسم داد به ماه دیگه گفت از روز یک سیکلت باید زنگ میزدی نوبت بگیری، ...

حالا درسته درد داره ولی نه اون قدر که نشه تحمل کرد

ولی کلا مراکز ناباروری خیلی بهتر عکس میگیرن 

حالا درسته درد داره ولی نه اون قدر که نشه تحمل کرد ولی کلا مراکز ناباروری خیلی بهتر عکس میگیرن  ...

زينبي جون من ترشح سبز داشتم ٧ روز پماد كلتوريمازول استفاده كردم دو شبه تموم شده پمادم امروز دوباره ترشح سبز ديدم ولي سوزش و خارش ندارم حتي ٧ تا دونه سفكسيمم خوردم چرا خوب نميشه پس چيكار بايد بكنم😞

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم اگر خون ریزی قطع شده و لکه بینی هست دیگه نخواب گلم و حتما هر یک ساعت بلند شو چرخ بزن تو خونه&n ...

خونریزیم قطع شده ولکه بینی هم ندارم ،،ولی از هماتوم میترسیدم میگفتم نکنه باز خونریزی کنم،،فقط دلدرد دارم اونم خفیف نمیدونم بخاطر چیه 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
هیستروسکوپی که فرقی نداره. فقط توی ایران هنوز عکس رنگی هم انجام میدند، اینجا سالهاست که انجام نمیدند ...

کجا هستید عزیزم؟

تو امریکا اولین قدم بهمراه آزمایش اسپرم، عکس رنگی رحم هست

منهم انجام دادم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم اگه تونستی از دکترت بپرس میتونی قرص شل کننده عضلات بخوری قبل از انتقالت به نظرم تو ریلکس کردنت ...

شل کننده عضلات چه قرصیه؟ ممنونم عزیزم حتما میپرسم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا حفظ کنه نی نی هاتو برات عزیزم.  منم بار اول خییییلی استرس داشتم ب دکترمم هر چی گفتم قبول ن ...

عزیزم اگه اصلا درد نداشتی و فقط ترسیدی از دکترت بپرس ببین قرص ارامبخش برات تجویز میکنه یا نه که صبح زود بخوری من هروقت میرم دندونپزشکی دکتر قبلش بهم ارامبخش میده کلا من خیلی ترسوام و اینقدر شجاع میشم که خودم باورم نمیشه😂😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مث اینکه سن بارداری با سن جنین فرق میکنه بهم گفت سن جنینت سه هفتو خوردیه، وای تا شنبه برم آزمایش بدم ...

اصلا استرس نداشته باش خیلی واسه جنین ضرر داره انشالله که شنبه همه چی عالیه عالیه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810