2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043893 بازدید | 684348 پست
هیستروسکوپی که فرقی نداره. فقط توی ایران هنوز عکس رنگی هم انجام میدند، اینجا سالهاست که انجام نمیدند ...

چه جالب .چرا اونجا دیگه انجام نمیشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیز دلم 😍 😍 😍 😍 ان شاء الله شما هم مامان میشی ولی یه چیزی بگم، بچه داری خیلی سخته، نذار ...

میدونم عزیزم من همین الانم 36سالمه واقعا کم حوصله و عصبی شدم از طرفی بارداری با آزواسپرمی خیییلی سخته از همین الان کم آوردم واقعا دیگه حسی برا باردارشدن ندارم فقط یه بچه میخوام که انگشت اتهام اطرافیان از روم برداشته بشه خسته شدم ازبس به همه جواب دادم

😍😍خدایا شکرت
نه عزیزم من تهرانم. بله ۵ تا دارم قراره این سیکل برام دومرحله ای انتقال بدن

انشاءالله به حق شش ماهه امام حسین با همین انتقال یه بارداری موفق درپیش داری 

😍😍خدایا شکرت
سلام عزیزم چیزی شده؟؟چند روزه نبودم نی نی هات خوبن؟

سلام قربونت برم نه الحمدالله. با سپيده جون راجب قرص پردنيزولون صحبت ميكرديم كه ممكنه براي بچه ضرر داشته باشه

خداياشكرت....❤️ 
تیروئید نداری؟ چون کسایی که تیروئید دارن نباید لنفوسیت تراپی انجام بدن چطور اینقد بالا رفته!!! من ش ...

آپکا 20 به بالا باشه خوبه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والا دیروز به من گفتن جنینی برام تشکیل نشده اما امروز زنگ زدن گفتن یکی از تخمکهات واکنش نشون داده شن ...

ااای جووونم. ببین نی نی مون داره تلاششو می کنه ان شاالله همین میشه نور چشم و دلت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم منم با بیهوشی انتقال دادم خیلی خوبه که بعضیا میخوان اون لحظه ببینن و حس کنن ولی فکر کنم نتیجه ...

خدا حفظ کنه نی نی هاتو برات عزیزم. 

منم بار اول خییییلی استرس داشتم ب دکترمم هر چی گفتم قبول نکرد اخه من تو معاینه ساده هم اذیت میشم تو عکس رنگیم که پدرم دراومد. ولی قبول نکرد دکتر و خداروشکر تو انتقال از اون لحاظ اصلا اذیت نشدم ولی میگم واقعا نمیتونستم پامو کنترل کنم و این هی بهم استرس میداد که الان حرکت می کنم و کار خراب میشه و... 

خدا کنه بتونم دکتری پیدا کنم با بیهوشی انتقال بده

من هم خیلی میترسم  کلا. به من گفتند حتی پانکچر هم بدون بیهوشی برام انجام میدند☹

واقعااا؟ اخه مگه میشه بدون بیهوشی؟ ان شاالله به بهترین و راحت ترین نحو بگذره برات با تخمکای تپل مپل

ععع از ۵ تا تخمک فقط یکی من ۳ تا تخمک ازم گرفتن ک فعلا معلوم نیست چند تا جتین میشن

آره ...تازه اون یه دونه ام بعد از سه روز یادش افتاده یه اسپرمی توش هست و باید یه کارایی باهاش بکنه...الانم معلوم نیست چه جور جنینی باشه...امیدوارم خدا خواست باشه😍😍

واقعااا؟ اخه مگه میشه بدون بیهوشی؟ ان شاالله به بهترین و راحت ترین نحو بگذره برات با تخمکای تپل مپل

ممنون. ان شااله که پایان داستان همه ما شیرین و شاد نوشته میشه.❤

اینجا که پدر من رو در آوردند. هر کاری میکنند، میگن به خاطر کرونا بدون بیهوشی انجام میدیم. من نمیدونم کرونا چه ربطی به این قضیه داره. همسرم رو هم اصلا بیمارستان راه نمیدند به خاطر کرونا! تمام وقتام رو تا الان تنها رفتم. یعنی سه بار رفتم بیوپسی، یه بار هیستروسکوپی و ..‌ همش تنها رفتم

2810