2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044015 بازدید | 684354 پست
سلام خوبی عزیزم ببخشید ممکنه اگه درمورد سوالات من اطلاعی دارید بهم توضیح بدین؟ من سه شنبه انتقال د ...

منم یکشنبه انتقال دادم منم درد دارم زیر دلم درد میکنه مث درد پریودی

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
نیلو جون سلام عزیزم  ی سوال قربونت برم...شما جنین هات کجا بودن ک بردی تهران؟؟؟مشکلی نبود؟؟؟چ ج ...

من جنینام رو از رشت بردم تهران

من به خاطر این قضیه که پیش اومد مراجعه کردم مرکز مام برای pgd

اونجا اونا تانک حمل جنین حاوی ازت مایع بهمون دادن با ماشین خودمون اومدیم رشت جنینارو گذاشتن تو تانک و بردیمشون تهران

تحویل دادیم 

نه مشکلی پیش نمیاد عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کل سیکل به دلایل مختلف میرم سونو. روز ۲۳ سیکل رفته بودم واسه بیوپسی که ضخامت اندومترم کم بود. از ...

شما جنین داری عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من بارداری قبلیم داشتم، الانم هماتوم دارم، بارداری قبلی درد و خون ریزی داشتم، لخته هم دفع می کردم، ج ...

مرسی مهربونممم خدا خیرت بده الهییی ❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من عدد اپکام ۷ هستش پایین هست اره  رفتم ۳ بار لنفوسیت تراپی ک عددم شد ۷۳

تیروئید نداری؟ چون کسایی که تیروئید دارن نباید لنفوسیت تراپی انجام بدن

چطور اینقد بالا رفته!!! من شنیدم با هر بار لنفو، ۳ یا ۴ عدد بالا میره

۲۰ به بالا باشه خوبه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من روز فکر کنم پونزده پریم بود ، شکم درد بدی گرفتم ، رفتم بیمارستان ، سونو انجام دادم ، گفتن چندتا ک ...

اره منم نمی‌دونم اما گفت زیاد مهم نیست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم همسرم مشکل موفولوژی داره 2درصد خودم ذخیرتخمدانم کم

انشاءالله خدا برات بخواد و با همین انتقال دامنت سبز شه گلم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من جنینام رو از رشت بردم تهران من به خاطر این قضیه که پیش اومد مراجعه کردم مرکز مام برای pgd ...

من ز زدم یزد گفتن نمیشه🤕

باید بیای همین جا انتقال بدی

مسیر خ طولانیع..🙆🙆🙆

آره عزیزم بعضی از دوستان بار اول مثبت شدن خداروشکر، منم بار اول مثبت شدم، امیدوار باش انشاءالله میشه ...

فدات شما بار اول مثبت شدی چه علائمی داشتی؟روز چندم بی بی چک مثبت شد؟؟

من ز زدم یزد گفتن نمیشه🤕 باید بیای همین جا انتقال بدی مسیر خ طولانیع..🙆🙆🙆

میخوای ببری تهران؟

ببین یزد نباید بهت بگه شما باید با تهران هماهنگ کنی

با پزشک جنین شناس مام صحبت کن راهنماییت میکنه

تو اجازه داره جنینات رو ببری

اونا به اندازه چندین ساعت ازت میریزن ،بهت ازت اضافه هم میدن که هر دو ساعت تمدید کنی برای مسافتای طولانی این کار رو میکنن

میخوای ببری تهران؟ ببین یزد نباید بهت بگه شما باید با تهران هماهنگ کنی با پزشک جنین شناس مام ...

نه شیراز میخام ببرم..الان ز زدم یزد پرسیدم میگه نه خانم نمیشه🤕

نه شیراز میخام ببرم..الان ز زدم یزد پرسیدم میگه نه خانم نمیشه🤕

نمیدونم دقیقا چرا میگن نه🤔

چون اونا نباید کار خاصی بکنن

مسئولیتشم با خودته

شیراز اگر بخوای ببری باید با اونا در مورد شدنی بودن این کار صحبت کنی

بعد حرفاشون رو به یزد انتقال بدی

چندساعته مگه تا شیراز

روری که من جنینامو بردم تهران از اهواز جنین آورده بودن

یعنی اگه جنین یه خورده از دیواره رحم فاصله بگیره نمیتونه خودشو دوباره به دیواره برسونه؟تحرک ربطی به ...

جنین به طور غریزی خودش رو به دیواره رحم میرسونه...اگه جنین خوبی باشه جذب دیواره رحم میشه ....کلا تو این سه چهار روز خودش رو به کناره ها میرسونه..به نزدیکترین جای ممکن...دکترا میان جنین رو جای خوبی میذارن تا زحمت جنین کمتر بشه و به بهترین نقطه بچسبه

2810