2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043959 بازدید | 684352 پست
شماره مرکز و داری گلم زنگ بزن اما میگم من یه بار فک کردم روز دوم هستم رفتم سونو چون فرداش تعطیل بود ...

منم همینطور لکه بینی واقعا ادمو عصبی میکنه 

اره دارم یه شماره داره نوشته سوال پزشکی داشتین زنگ بزنید 

باید تماس بگیرم بپرسم

بچه ها من دوشنبه پانکچر داشتم با ۵ تا تخمک ...امروز زنگ زدم جنین شناس گفت چهار تا از تخمکهات قابلیت ...

عزیزم.منم دو شنبه پانگچر داشتم.الان زنگ زدم بپرسم.از ۲۰ تا تخمک فقط ۱۳ تا جنین تشکیل شده.یعنی ۷ تاش هدر رفته؟وای چرا؟

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گلم کاملا تفاوت دارن، عکس رنگی یه دید دو بعدی میده و مشکلات ساختاری متوسط و شدید رو نشون میده&nb ...

یجا هم خوندم که برای اینه ببینن لوله های رحمی انسداد نداشته باشه ، یه سوال برام پیش اومده ، وقتی باید ivf کنیم ، باز یا بسته بودن لوله های رحم بازم اهمیت داره؟؟

سلام خوبی عزیزم ببخشید ممکنه اگه درمورد سوالات من اطلاعی دارید بهم توضیح بدین؟ من سه شنبه انتقال د ...

عزیزم شیاف پروژسترون استفاده می کنی؟ من از بعد از انتقال دارم استفاده می کنم مثل شما ترشحات سبز دارم، از دکتر پرسیدم گفت طبیعیه، باعث ترشحات زرد و سبز میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم پریروز سونو انجام دادم دکترسونو گفت یه چیزی شبیه کیست هست اما به کیست شبیه نیست بیشتر شبیه فولیک ...

من روز فکر کنم پونزده پریم بود ، شکم درد بدی گرفتم ، رفتم بیمارستان ، سونو انجام دادم ، گفتن چندتا کیست هموراژیک دراوردی که یکیشون تو شکمت خونریزی کرده اونم در اثر داروهای هورمونی ای بود که دکتر داده بود

دیگه نمیدونم کیست هموراژیک با فولیکول هموراژیک فرق داره یا نه

همه کسایی ک میخوان ivf انجام بدن عکس رنگی رو باید انجام بدن؟ چرا دکتر ب من چیزی درمورد عکس رنگی نگفت ...

نه لزوما، منم نداشتم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2810