2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043948 بازدید | 684351 پست

بچه ها فردا موعد پریودمه

دو روز پیش لک دیدم و تمام دیگه هیچی 

یعنی همون لک قرمز پریودی بود

چون آندومترم نازکه 

نمیدونم چیکار کنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خوب دق کردن نداره خداشاهده اینایی که تو میگی طبیعیه تو ivf  نمیدونم‌کی اینجوری بوده ولی خ ...

این لکه زرد برا چیه؟ درد هام شدیدن حتی الان هم باز درد دارم، درد شدید 

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
خوب میشی گلم...یه روزی یه جایی یه وقتی در کمال ناباوری میبینی که مامان شدی..اون لحظه ای که از همه جا ...

خدا کنه همینطور که میگی باشه خدا هم مارو ببینه بهمون نظر کنه و صدامون رو بشنوه و بهترینها رو نصیبت کنه ❤️

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
سلام من دیروز دوتا جنین سه روزه انتقال دادم و بعد از انتقال برگشتم شهرستان، ببخشید الان رفتم دستشوی ...

ان شا الله که نی نی هات چسبیدن به دلت و قراره نه ماه دیگه بسلامتی بغلشون کنی. خیلی ها بودن که با وجود درد زیاد و لکه بینی و گاها خونریزی مثبت شدن. بگو خدایا خودم و نی نی ها رو می سپرم به تو و دیگه خیالت راحت خدا مواظبشونه عزیزم 🙏🏻🙏🏻😘😘

دختر خوب دق کردن نداره خداشاهده اینایی که تو میگی طبیعیه تو ivf  نمیدونم‌کی اینجوری بوده ولی خ ...

بهم آمپول کلگزان دادن، هروقت میزنم خیلی درد میگیره شکمم، این ترشح بخاطر اون نیست؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
همین الان اینستاگرام دکتر مشایخی سوال و جواب گذاشت. سه تا سوال منو اینجوری جواب داد _ چرا در رویان ...

چرا منطقی جواب نداد.یعنی چی هر مرکز روش خودش رو داره ؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
این لکه زرد برا چیه؟ درد هام شدیدن حتی الان هم باز درد دارم، درد شدید 

من از روز هشت درد پریودی دارم. خیلی وقتا دردا مربوط به امپول ها و داروهاست ولی فردا یه تماس با مرکزت بگیر شاید حساسیت خاصی به داروها داری

عزیژم اولا نا امید نباش مطمینم یه روزی شمام مامان میشی خیلی از دکترا به تقویتی اعتقادی ندارن ولی به ...

آها ممنون عزیزم. خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز کنه انشاالله دل هممون به زودی شاد شه. داروها هم گرونن ولی بتونم حتما میگیرم ارزش داره

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
ان شا الله که نی نی هات چسبیدن به دلت و قراره نه ماه دیگه بسلامتی بغلشون کنی. خیلی ها بودن که با وجو ...

مرسی عزیزم ان شاءالله با دعای شما از لحظه ای که لکه رو دیدم تا الان گریه کردم

راستی بچه ها من مشهدم یه دکتر خوب معرفی میکنین . این ماه میکرو کردم که منفی شد . باید دوباره از اول شروع کنم چون جنین ندارم. یه دکتر خوب که نتیجه گرفته باشین . ممنون

2810