2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043781 بازدید | 684338 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها. من انتقال فرش داشتم دیروز آز دادم منفی بود . هفت تا تخمک کشیدن گفتن سه تاش جنین شده سه تاشم گذاشتن دیگه فریزم ندارم. حالم خیلی بده . اگه کسی این شرایطو داشته راهنمایی کنه. دوباره کی میتونم شروع کنم؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
چرا فرش انتقال دادی؟؟

نمی‌دونم😔😔 فقط دکتر گفت جنینا زیاد به درد فریز نمیخوردن . گفتن یکیش عالیه دوتا هم b

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

انگار خدا هم نمی‌خواد یه روزی منم مادر بشم . میخواد حسرتش به دلم بمونه😔

ببخشید سری پیش تقویتی خوردی این سری حتما خودتو تقویت کن 

نه تقویتی نخوردم ولی تو خونه خودمو تقویت کردم. دکتر باید تقویتی بده دیگه نه؟ خودمم میتونم بگیرم؟ اگه آره مثلا چی؟ 

تا اون بالایی نخواد برگی نمیفته😔😭 نمی‌دونم گناه من چیه

انگار خدا هم نمی‌خواد یه روزی منم مادر بشم . میخواد حسرتش به دلم بمونه😔

این چه حرفیه عزیزم...حتما به زودی مادر میشی ...به من که امروز گفتن اصلا برام جنین تشکیل نشده..ناراحتم ولی خوب نباید از لطف خدا نا امید شد..یه روزی همینجا با خبر خوب پست میذاری

این چه حرفیه عزیزم...حتما به زودی مادر میشی ...به من که امروز گفتن اصلا برام جنین تشکیل نشده..ناراحت ...

فقط امیدوارم . انشاالله بهترینها هم برای خودت باشه عزیزم. خب حالا میخوای چکار کنی دوباره میری؟ ببخشید کدوم شهر هستین؟ اگه دوس داری بگو. 

فقط امیدوارم . انشاالله بهترینها هم برای خودت باشه عزیزم. خب حالا میخوای چکار کنی دوباره میری؟ ببخشی ...

من تهرانم عزیزم...من و همسرم اصلا داروی تقویتی نخوردیم..تصمیم گرفتم یه مدت سبک تغذیه و زندگیمون رو عوض کنم و اگه دکتر دارو داد بخوریم تا ببینم چند ماهه دیگه چی میشه...دیگه توکل به خدا ...

من تهرانم عزیزم...من و همسرم اصلا داروی تقویتی نخوردیم..تصمیم گرفتم یه مدت سبک تغذیه و زندگیمون رو ع ...

انشاالله به زودی دلت شاد بشه عزیزم. منم برات دعا میکنم تو هم خیلی دعام کن حداقل حالم بهتر شه

انشاالله به زودی دلت شاد بشه عزیزم. منم برات دعا میکنم تو هم خیلی دعام کن حداقل حالم بهتر شه

خوب میشی گلم...یه روزی یه جایی یه وقتی در کمال ناباوری میبینی که مامان شدی..اون لحظه ای که از همه جا و همه کس نا امید شدی اون لحظه خدا میاد وسط و دلتو شاد میکنه...یه خانمی تو مرکزی که من میرم اومده که سیکل پانکچر رو شروع کنه با ذخیره تخمدان خیلی پایین و اسپرمای داغون شوهرش..همونجا دکتر سونو کرد که ببینه اوضاع رحمش چطوره و در کمال تعجب بهش گفت بارداری...نمیدونی این خانم چقدر شوکه شده بود...خلاصه که به عقیده من هر چیزی وقت و ساعت خودشو داره...یه روزی نوبتت میشه صبور باش

2810