2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
خانما لطفا جواب بدین دوستم خیلی نگران میگه من نمیدونستم مضر هستش تو سیکل انتقالش و ۱۰ روز ک از انتقا ...

عزیزم کافئن باعث سقط میشه حالا که خورده دیگه تموم شد ناراحتی چه فایده داره، از این به بعد مراقب باشه ان شاء الله که مثبته

سلام دوستان شما چجوری این ۱۴ روزو تحمل میکردین من دیروز ۵روزم بود وسوسه شدم بی بی چک بزنم خیلی جلوی ...

صبور باش عزیزم...این چهارده روز تازه اول راهته..ان شاءالله باردار که شدی و جوابت مثبت بود پا تو راهی میذاری که جزصبوری و امید به خدا کار دیگه ای از دستت بر نمیاد...الهی که ۹ ماه به سرعت و خوشی برات بگذره😍😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان شما تا حالا پی ار پی قبل انتقال داشتین؟ اگه اره تاثیری هم داشته؟

یکی از خانما انتقالش با من بود انجام داده بود و خداروشکر مثبت شد، انشاءالله برای شما هم مثبت شه. 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اگ اوریون باشه میتونن از خودش اسپرم بگیرن؟

سلام

من از ارولوژ درمورد اریون پرسیدم. گفت اگه مرد توی بچگی اریون گرفته باشه و درمان نشده باشه، روی اسپرم تاثیر میزاره اما نه تاثیر جدی مثل ازواسپرمی یا مشکلات حاد اسپرم.

طبق حرف دکتر فکر نمیکنم ازواسپرمی همسر شما بخاطر اریون باشه.

عزیزم رعایت کردن رژیم غذایی بیشترین تاثیر رو روی بهتر شدن  اسپرم داره

حذف کربوهیدرات ها (مثل سیب زمینی و برنج و نان سفید)

و نان و برنج قهوه ای رو جایگزین کنی.

روزانه یه کاسه نخود آبپز به عنوان عصرونه خیلی خوبه

هر شب کیسه آب سرد روی بیضه بزاری فقط روی بیضه و با بقیه قسمت ها تماس نداشته باشه

صبحانه تخم مرغ و پیاز بصورت نیمرو

قبل از صبحانه معجون عسل و ژل رویال معتبر (اصلی ترین ماده ای که برا اسپرم معجزه میکنه)

حذف چربی های اشباع مثل کره و گوشت های چرب

حذف لبنیات

حذف روغن افتابگردون  و جایگزین کردن کانولا برای سرخ کردن و زیتون برای سالاد

خوردن میوه و سبزیجات فراوون مثلا شب ها فقط سبزیجات ابپز یا سوپ

حذف فست فود و نوشابه و بقیه نوشیدنی های کارخونه ای

حذف کنسروها و محصولات کارخونه ای مثل تن ماهی، مربا و رب گوجه ...

حذف شیرینیجات و قند و شکر و جایگزین کردن خرما

خرما خیلی خیلی خوبه

بین صبحانه و ناهار به عنوان میان وعده روزی یه موز و مغزیجات خام فوق العاده موثره

حذف جو و بجاش جو دوسر که سبوس دار هست استفاده کنی.

اینا رو قبل از پانکچر رعایت کنید خیلی کمکتون میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
۳۶ واحد کم نیست. جز دوزهای بالاست. میشه ۲۲۵ واحد. دوز متوسطش ۷۵ واحد (عدد۱۲) و ۱۵۰ واحد (عدد۲۴) می ...

واقعا

اخه من قبلا جای دیگه میرفتم بهم از اینایی که یه پودره یه اب،باید خودت مخلوطش میکردی و میکشیدی تو سرنگ از اونا بهم داده بودن اونم روزی سه تا

میگم خب مایع سه تا شیشه خیلی زیاد میشه حجمش

الان یه سرنگ اماده به کوچولو میشه مایع اش

بعد دیگه بهم امپول دیگه ای نداد 

فقط همینا داد

آخه تاموکسیفن و آمپول اف اس اچ رو شنیدم واسه تحریک تخمک گذاری میدن

حتمامیخادطبیعی پیش بری اخه انتقال طبیعی نیازبه امپول نداره.من یه دوره انتقالم دکترجاهلم بهم سه تاامپول تحریک تخمک داد20تاتخمک تولیدشدبعددکتراحمدی گفت هایپرشدی اتتقال کنسل .خیرسرش میخاست طبیعی برام پیش ببره

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

سلام خانوما

من امروزرفتم پیش دکترنیره تمیزی عکس رنگیمودیدآب پاکی روریخت رودستم گفت هم تخمک اهدایی هم رحم اجاره ای تورحمم یه مسیرانحرافی هستش واینکه ضخامتش نازکه اندومترمن همیشه یا۷ یا ۶میگه کمه تموم طول راهواشک ریختم کسی هست مشکل این شکلی داشته باشه دکترنصرخودشم دیدگفت صلاح نیست بااین رحم ای وی اف شم 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 

سلام شبتون بخیر ،،بچها میگم من تا حالا هرچی قرص فولیک اسید خوردم تاریخ مصرفش گذشته،،الان فهمیدم مال ۲۰۲۰ بوده😔😔خطری نداره؟؟خاک برسر ماما اوندفعه درمورد استرادیول ازش پرسیدم گفت قرص فاسد نمیشه،من خنگم حواسم به بقیه قرصا نبوده،،چکار کنم،،یعنی تاثیری نداشته واسه نی نیام🥺🥺

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
2810