2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست

سلاممن اندومتریوزم یه کیست ۳سانت اندو دارم،سری قبل سونو رفتم که گفت یه کیست ۵سانتی ساده هم داری،دو ماه ال دی بخوربعد دوماه مصرف ال دی پریود شدم که روز اول خیلی خیلی کم بعدش دیگه قطع شد و یکم لکه بینی قهوه ای دو سه روز داشتمحالا میخوام ببینم علتش چیهچرا پریودیم یه روز بود در حد خیلی کمنکنه یائسه شدم؟ذخیره تخمدانمم ۱.۲ هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهربونا منم میخام باز اقدام کنم برای دومی برای منم دعا کنین میخوام برم کلینیک رستمی شیراز ک ...

سلام عزیزم ان شا الله بزودی نتیجه بگیرید. من خودم زیر نظر رستمی هستم انتقال اولم خدا رو شکر نتیجش یه پسر ساله هس الانم نه روزه انتقال دادم برای دومی من به کار رستمی ایمان دارم اما تعریف مددی رو زیاد شنیدم سه سال پیش دستیار خود رستمی بود من پیشش می رفتم الان تو یه ساختمان هستن و مددی خلوت تره اما برای عمل و بقیه کارها همشون تو مرکز ناباروری با هم کار می کنن. حالا هر کدوم خودتون صلاح می دونید رستمی روزانه نوبت دهی داره ساعت یک و.نیم اونجا باشید.

سلاممن اندومتریوزم یه کیست ۳سانت اندو دارم،سری قبل سونو رفتم که گفت یه کیست ۵سانتی ساده هم داری،دو ماه ال دی بخوربعد دوماه مصرف ال دی پریود شدم که روز اول خیلی خیلی کم بعدش دیگه قطع شد و یکم لکه بینی قهوه ای دو سه روز داشتمحالا میخوام ببینم علتش چیهچرا پریودیم یه روز بود در حد خیلی کمنکنه یائسه شدم؟ذخیره تخمدانمم ۱.۲ هست

سلام دکتر بهم امپول سینال اف  داده گفت دور ناف یا بازو بزن به نظرتون کجا بزنم بهتره تاثیرش ...

فرق نداره عزیزم ولی آمپولای تحریک تخمدان رو اغلب دور نافی میزنن. پریود کمت هم بخاطر ال دی هست نگران نباش یائسه کجا بود 

فرق نداره عزیزم ولی آمپولای تحریک تخمدان رو اغلب دور نافی میزنن. پریود کمت هم بخاطر ال دی هست نگران ...

پس دور ناف بزنم بهتره

اخه سوزنشم خیلی کوتاهه

این از این اماده هس

قبلنا بهم از این پودرو اب میدادبا سرنگ جدا 

اونا سوزنشون بلندتر بود

شکم داشته باشی تاثیر میزاره

بچه ها امپول سینال اف خوبه؟

اخه به دکتر خودم گفتم سینال اف بده

ایرانی بده

اخه سری پیش خارجی زدم کلی هزینه دارو دادم

تاثیر نداشت فقط چندتا تخمک به درد نخور شد

بر همین این سری گفتم سینال بده