2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043901 بازدید | 684348 پست
وای خدا چیکا جون ببخشید ولی تو هزار مرتبه از من بدتری چرا الکی اینقدر غصه میخوری خودت کار دست خودت م ...

برام دعاكن فداتشم ماها همديگرو خيلي بهتر درك ميكنيم دعاكن كه به خير بگذره فقط

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اره اومدم وای گفت یکم کیست داری ولی چون از لنفوسیتم وقت زیاد ندارم قرار شد این ماه انتقالم بشه ...

خواهری میشه بگی دارو چی بهت داد و هزینش چقد شد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

@زینبی_بابا      سلام عزیزززززم

امیدوارم خوب باشی زینبی جون😘😘😘

میخاستم درمورد تزریق واکسن کزاز نظرت رو بدونم

قبل عقد تزریق نکردم. بنظرت الان قبل از اینکه وارد سیکل انتقال بشم بزنم؟ ضرری نداره؟

میگم شاید انتقالم مثبت بشه، باردار بشم و تزریقش برای جنین واجب  باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
برام دعاكن فداتشم ماها همديگرو خيلي بهتر درك ميكنيم دعاكن كه به خير بگذره فقط

عزیزه دلم هیچی نیست بخدا بری دکتر از این همه نگرانیت پشیمون میشی و میگی ای کاش اینقدر حرص نمیخوردمو بچه هام اذیت نمیشدن.بسپار به خدا خودش داده خودشم برات نگه میداره همیشه بگو خدایا این بچه هارو بعد کلی سختی خودت بهم دادی خودتم باید مواظبشون باشی خودت پشت و پناهشون باش

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من دقیقا اخرای ۱۱ هفته تهوع و سرگیجه ام تموم شد الانم در حد خیلی معمولی تهوع دارم که طبیعیه

انشاءالله نی نیتو سالم بغل بگیری گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دکترها میگن تا ۶ ماه میمونه عزیزم

سلام گلم منم پس فردا بذاره خراش دارم نمیدونستم این موضوع رو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
2810