2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684353 پست
چی رو بررسی میکنن؟

اینکه مشکل انعقادی نداشته باشین خودایمنی نداشته باشید

و کاریوتایپ آزمایش روی کروموزوم هست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کار خاصی نمیخواد عزیزم. ی سری اطلاعات شخصی + شماره کارت و حساب و شماره شبا. اینا یادمه. چیز خاصی نبو ...

مرسی گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما عزیزم.همونطوری که من با تمام پوست و گوشت و استخونم لحظه های منفی شدن و حسرت کشیدن و با اشک و آه ...

ممنونم عزیزم منم امید دارم بالاخره اون روز میاد

لطف کردی جواب دادی کلی حس خوب گرفتم.ممنونم عزیزم

عزیزم من بارداری م تو پنج هفته استپ شد. رشد نداشت الان هشت هفته م هنوز حتی ی لک ندیدم.  

میشه یه کم واضح توضیح بدید. اخه گفتید هشت هفتتونه ولی تو پنج هفته رشد نکرده. یعنی الان همچنان باردارید یا...؟

چون کمی شرایطتون شبیه خودمه. و همچنان داروهامو مصرف میکنم بدون ذره ای لک یا علامت... تا یکشنبه دوشنبه اینده برم سونو مجدد. ولی خوب متوجه منظورتون نشدم. ممنون میشم بگید چه اتفاقی واسه جنینتون افتاده💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
ببخشیدشماکه تعیین جنسیت کردید به نظرتون 6تاجنینم پسرداره باتوجه به اینکه قبل تخمک کشی تغذیه ام شیرتخ ...

عزیزم به تغذیه شما ربطی نداره فکر کنم این برای موقعیه که شما میخوای طبیعی اقدام کنی 

ان شاالله که  پسر هست توشون عزیزم

قربونت عزیز دلم یعنی جنین من پنج روزه بوده اون پنج روزم حساب میشه ؟؟

بله عزیز دلم 

میشه 5 +14 + روزای انتقال تا امروز

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
قربونت برم گریه چرا اخه مگه با گریه تو چیزی درست میشه؟ جز اینکه نینیای نازت از غصه تو غصه میخورن؟&nb ...

خدانكنه عزيزدلم. نميدونم ديگه سپردم به خدا هرچي خودش صلاح بدونه همون ميشه ❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
نه عزيزم انشاالله دوشنبه.نميدونم چي در انتظارمه واقعا اينقدر امروز گريه كردم چشام باز نميشه

وای خدا چیکا جون ببخشید ولی تو هزار مرتبه از من بدتری چرا الکی اینقدر غصه میخوری خودت کار دست خودت میدی نهایت نهایت میگه فلان مشکله یه دارو میده انشالله که اول از همه میگه هیچ چیز مهمی نیست ولی فرض که باشه بالاخره یه دارو دوایی داره الان تو این زمونه زنایی که سرطان دارن شیمی درمانی میکنن باردارن بچه میارن مثل دسته گل تو که ماشالله سالم سالمی بخدا حرصی که میخوری بدتر از جواب اون ازمایشته

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
میشه یه کم واضح توضیح بدید. اخه گفتید هشت هفتتونه ولی تو پنج هفته رشد نکرده. یعنی الان همچنان باردار ...

عزیزم. من پنج هفته رفتم سونو دو تا ساک حاملگی و یولک ساک دیده شد.  بعد دو هفته رفتم سونو برای دیدن جنین و قلب گفتن اصلا جیزی تو رحم تون نیست. رفتم سونو واژینال‌ گفتن رشد نداشتن.الان چهار روزه داروهام رو قطع کردم اما ی لک هم نداشتم. ان شاءالله  شما ب سلامتی باشین گلم. دکتر مرکز گفت حتما پوچ بوده. مگه ممکنه پوچ باشه و کیسه زرده داشته باشه؟ 

صلوات  
عزیزم من بارداری م تو پنج هفته استپ شد. رشد نداشت الان هشت هفته م هنوز حتی ی لک ندیدم. 

برو دکتر بهت دارو بده داروهارو قطع کنی خونریزی نکنی سقط فراموش شده میشه برو دارو بگیر دفع کنی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

شوهرت عذاب وجدان نداره ؟

اون شوکی که بهت داد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
2810