2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043767 بازدید | 684336 پست
اره افرین سوالت اشتباه بوده اونم اینجایی که نصف بیشتر میکرو کردیم چه حروم چه حلال بچه هامون تو شکممو ...

خوب عزیزم من خودمم سه  بار آی وی اف کردم 

ولی واقعا اون روزی که این سوالو پرسیدم خودمم حسابی استرس داشتم و فکر میکردم اینجا بپرسم بهتره 

حالا که کلا حل شده نمیدونم چرا انقدر ادامش میدیم

بعدش فهمیدم اصلا نباید میپرسیدم

بازم از همه مامانای عزیز و شما  میخوام منو ببخشن و حلالم کنند 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا.چقدر اذیت شدی.تو چه هفته ای عزیزم فهمیدی جفتت سرراهیه؟

۱۸ هفته فهمیدم دیگه استراحت مطلق هم بودم ولی جفتم هرهفته خونریزی میکرد.اره خیلی اذیت شدم خدا براهیشکی نیاره. براهمین میگم شمامراقب باش عزیزم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
گفت۷۰٪ اما صبر میکنم باز تا انومالی مطمئن بشم بعد

منم رفتم سونو بهم گفتن احتمال ۹۰ درصد دختره دو هفته بعدش همون سونوگرافی گفت ۹۹ درصد پسره .تو جنسیت اگه اول بگن دختره احتمال داره بعدش مشخص بشه اشتباه شده ولی معمولا اگه بگن پسره همون پسر درسته 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
باورت نمیشه من هر بار که تصمیم به بارداری دارم یه اتفاقی می افته الان ۲۰ روزه دارم هر روز آمپول میزن ...

حداقل دو هفته از همسرتون دور باش یکی از بچه هام از روز اولی که انتقال داده بود کرونا گرفت بستری هم شد خداروشکر ازمایششم مثبت شده باز خودت میدونی گلم 

@barana1366   جان شماهم ی هدیه به من بدهکارشدی گلم من زودترازسونو جنسیت نی نی روتشخیص دادم یا ...

میشه برای منم بگی😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
@barana1366   جان شماهم ی هدیه به من بدهکارشدی گلم من زودترازسونو جنسیت نی نی روتشخیص دادم یا ...

بفرستم برای منم تشخیص بدی؟؟

😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

ميگم خانم سونوگراف بنظرت ديگه نياز نيست براي جنسيت جاي ديگه هم سونو برم ببينم چي ميگن؟ همش شك دارم🤕ميخوام خريد كنم براي همين همش دودلم😂😂

خداياشكرت....❤️ 
2810