2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست

و اینکه گفت شنبه باز بیا سونو

میخام بدونم شنبه اگه تاریخ عملو بگه داروی اخر چیه؟مثلا چنتا اچ سی جی؟

داروی دیگه ای هم هست؟

چون میخام بدونم شنبه یخ ببرم با خودم یا نه؟

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی من امروز لک دیدم خون تازه بود در حد چند قطره دکتر مددی در مورد انوکسا و اسپرین چیزی ...

سلام عزیزم من پیش رستمی سه سال پیش باردار شدم دقیقا از هفته شش تا نه لکه بینی داشتم و یه روز کامل خون قرمز دیدم زنگ زدم مرکز رستمی اینجوری راهنمایی کردن که بجای شیاف دوتا پروژسترون همزمان بزن و آ اس آ رو قطع کن ولی درمورد سلکسان چیزی نگفت اونو هفته ده قطع کرد. استراحت مطلق کن و شیاف رو واژینال نذار خونریزی رو بدتر می کنه. ان شا الله چیزی نیست نترس 

امروز رفتم سونو روز دهم کلی فولیکول داشتم از سایز ۱۳ تا ۱۷  بنظرتون اون کوچیکا تا روز عمل بز ...

من هم دقیقا همین بود دوباره بهم HMG داد و اینا
تا سه روز بعد که روز سونو شدم خدارو شکر رشد کرده بودن
برای تو هم رشد میکنن دکترت حواسش هست
برای جنین های بهتر ، بهتره 17 تا 22 باشن

اای جاااان. دست گلت درد نکنه نوشتی. ان شاالله با بتای تپل میای عزیزم.     نمازو همون جو ...

خواهش میکنم عزیزدلم😍❤️

انشاااللهههه❤️

اره گلم نماز رو عادی میخوندم دکترم گفت مشکلی نداره

زمانی که لکه بینی خونریزی دارید شیاف واژینال استفاده نکنید اگر هر 12 ساعت گفتن یه دونه شیاف واژینال شما هر 8ساعت مقعدی استفاده کنید چون جذب مقعدی یه کم کمتر از واژینالیه تا زمانی ک دیگ لکه نباشه بعد دوباره برگردید همون دستور اصلی و استراحت زیاد طوریکه بیشتر بخوابید فقط برای سرویس رفتن بلند بشید 

و اینکه گفت شنبه باز بیا سونو میخام بدونم شنبه اگه تاریخ عملو بگه داروی اخر چیه؟مثلا چنتا اچ سی جی؟ ...

به من روز آخر سونو برای تعیین وقت قبلی بازم hMG  داد/... دو تا HCG داد و یک آمپول دور نافی که همزمان باید میزدم که اونم یخچالی بود

من هم دقیقا همین بود دوباره بهم HMG داد و اینا تا سه روز بعد که روز سونو شدم خدارو شکر رشد کرده بود ...

بهم امروز و فردا رو دوپودر و یه اب داده.شنبه برم اوکی بشه.

لامصب رشد نمیکنن.ولی تعدادشون زیاده

😉

به من روز آخر سونو برای تعیین وقت قبلی بازم hMG  داد/... دو تا HCG داد و یک آمپول دور نافی که ه ...

پس دوباره کلمن ببرم.دورنافی چی بود؟الان انتقال دادی؟من احتمالا هایپر بشم

😉

@زینبی_بابا   سلام مامان مهربون.خوبی عزیزم.همش مزاحمته ببخش.عشقم من امروز رفتم سونو ان تی الا ...

به سلامتی مبارک باشه.

کدوم شهری و کجا انجام دادی چقدر هزینه دادی؟

خبر داری آزمایشش چند روزه آماده میشه و چقدر هزینه داره آزاد؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
2810