2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043906 بازدید | 684349 پست
نه عزیزم عذرخواهی برای چی. هرچند که خودت میگی شروع کننده ی این بحث بودی ولی بنظرم کار درستی کردی پرس ...

سلام عزیزم

اگر مخاطبت منم که حکم شرعی رو گذاشتم که ظاهرا هم همینطوره

من یه بار گفتم بازم میگم فقط خواستم خیال دوستان رو بابت جنین هاشون راحت کنم نمیدونستم اینجام قایم باشک بازی داریم و باید در خفا با هم گفتگو کنیم 

فکر میکردم اینجا همه با هم راحتیم همه دردکشیده ایم با هم مهربونیم قراره به هم کمک کنیم ولی انگار اینطور نیست.

بخاطر پیامی که گذاشتم از همه عذرمیخوام 

متاسفانه امکان حذف پیام نبود وگرنه همون موقع پیامم رو حذف میکردم

حلالم کنید 

خدانگهدار همگی تون 

با آرزوی موفقیت و مادر شدن همه دوستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بیاین بگین شماها غذا چه چیزایی میخورین من هرچی میخورم معده ام وحشتناک ترش میکه اسیدی میشه اشک ...

واااای منم همینجوریم واقعا داغونم فقط سوپ بهم میسازه

دیگه مجبورا کلی اب قلم گذاشتم تو فریزر و یک روز درمیون دارم سوپ میخورم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم اگر مخاطبت منم که حکم شرعی رو گذاشتم که ظاهرا هم همینطوره من یه بار گفتم بازم میگم ف ...

عزیزم چرا خودتو ناراحت میکنی اینجا همه همدردیم قصد شما هم کمک بوده ناراحت نشو لطفا من که ظهر راجبش حرف زدم فقط خواستم بگم با حرف زدن راجع به این چیزا استرسامونو بیشتر نکنیم و به این چیزا فکر نکنیم احتمالا این دوستمونم که گفتن از شرع نگیم نظرشون مثل من بوده فقط برای کم شدن استرس وگرنه کار شما اصلا بد نبود بنظرم بهتره کلا هممون راجع به موضوعاتی که فقط باعث تشویش و نگرانی میشه زیاد صحبت نکنیم.گلم اینجا ماها میایم که بهم حس خوب بدیم لطفا ناراحت نشو از دست هیچکس🥰😘

در اندک من تویی فراوان یارب..
واااای منم همینجوریم واقعا داغونم فقط سوپ بهم میسازه دیگه مجبورا کلی اب قلم گذاشتم تو فریزر و یک رو ...

خیلی بده خیلی تا الان فکر میکردم تهوع بده 😭😭😭

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خیلی بده خیلی تا الان فکر میکردم تهوع بده 😭😭😭

من تهوع اصلا نداشتم اما رفلاکس از همون اول امونمو بریده تو دیگه تهوع هم داشتی خیلی سخته واقعا، فقط غذای سبک مثه سوپ بهم میسازه حالا امتحان کن من که ازین سوپ اماده ها گرفتم میریزم تو اب قلم تمااام😁😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دست گلت درد نكنه😘ديگه ازمايشو دادم عزيزم. زينبي جون من امروز يه مقدار راه رفتم و خيلي تو ماشين بودم ...

راستش من حتی کلوتریمازول واسه خودم تو حالت عادی هم تجویز نمیکنم مگر مجبور باشم 

حتما از دکترت بپرس گلی چون باردار هستی اصلا ریسک نکن

مرسی از دلداریت گلم  میدونی چیه زینب جون دیگه خسته شدم از ادامه دادن حس میکنم دیگه اصلا توانای ...

حق داری عزیزم کاملا حق داری

درکت میکنم

تک تک وسواس های شما و دوستان، اضطراب هاتون به خدا همه رو خودم هم داشتم 

از دلداری بی خود هم بدم میاد، ولی هر جا چیزی ببینم علمی هست حتما قوت قلب میدم 

متاسفانه این همه تلاش ها هر سیکل حتی 50 درصد هم نیست موفقیتش، برای همین خیلی فرسایشی هست و بدترین تصور هم اینه اگر سریع نتیجه نداد پس حتما یه جای کار غلط بوده و نا امیدی و افتادن تو سیکل معیوب 

البته میگم حتی نا امیدی هم حق دارین به خدا، ولی وقتی اعتماد کنیم خیلی بهتر میشه ادامه داد

دلارام جون یادمه بعد از کلی تلاش سومین انتقال و آخرین بسته جنین ها مامان شد، یا کلی مامان های دیگه 

میخوام بگم تهش همه مامان میشن یه کم زودتر یه کم دیرتر، نشد نداره

ان شاء الله شما هم مامان میشی، هر جا هم خسته شدی، کم آوردی، اینجا، آنا جون و من هستیم، درددلت به جونم عزیزم

ممنون از وقتی ک میزاری عزیزم من امروز غذا پرید تو گلوم ب شدت سرفه کردم واسه جنینام اتفاقیرنمیفته ...

نه گلم اصلا هزار تا سرفه کن مهم نیست 😉😉😉😉

من اون دو هفته انتقال همه کار کردم الان وروجکم برام خواب و انرژی نذاشته، خیالت راحت جنین بخواد بگیره سمج تر از این حرفاست

@زینبی_بابا     سلام عزیزم ببخشید اوایل بارداری اپلاسیون بیکینی خطرناکه؟؟

سلام عزیزم خب نکن خواهر من چه کاریه، بله ممکنه انقباض رحم رو القا کنه 

هیچ جای دیگه بدن هم نباید اپیلاسیون کرد، فقط ژیلت

چیکا جون رفتم نسخه خودمو دیدم .واسه منم همین آزمایشها رو نوشته .تست تحمل گلوکز ننوشته .بعدشم من هفته ...

نميدونم والله شايد كلا اعتقادي به اين ازمايش نداره☹️☹️حالا اين سري ازش ميپرسم كه بازم بايد ازمايش گلوكز هم بدم يا نه ببينم چي ميگه

خداياشكرت....❤️ 
2810