2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست
خداروشکر که خوبی عزیزم.بسلامتی عزیزم .مطمئنم همه چی عالی پیش میره تخمک های عالی جنین های توپولی ... ...

قربونت برم مهربونم انشالله. گفت حتما فریز میکنیم به خاطر کیستم چون قراره امپول بزنمو خراش و اینجور چیزا توکل به خدا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت برم مهربونم انشالله. گفت حتما فریز میکنیم به خاطر کیستم چون قراره امپول بزنمو خراش و اینجور چ ...

به دید مثبت به این موضوع نگاه کن .درمان کیست ،انجام خراش همه اینا شرایط رحمت رو برا پذیرش کنجدات فراهم میکنه .پیش به سوی مامان شدن   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دید مثبت به این موضوع نگاه کن .درمان کیست ،انجام خراش همه اینا شرایط رحمت رو برا پذیرش کنجدات فرا ...

آره عزیزم فقط توکلم به خداس. انشالله خیلی زود خودتم حاجت روا بشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها بیاین بگین شماها غذا چه چیزایی میخورین من هرچی میخورم معده ام وحشتناک ترش میکه اسیدی میشه اشک ...

بعدش لاکسی ژل بخور ضد اسید منم معدم سنگین میشد میخوردم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام سمر جونم منم خوبم شکر خدا .ان شاء الله بسلامتی .پس چیزی نمونده واسه مامان شدن .دلم روشنه سمر ای ...

ایشالله عزیزم مرسی از انرژی خوبت مهربون الهی بزودی خودت مامان بشی از ته دل ذوقتو کنم. والا هنوز صدرصد نیست که انتقالم با دکتر نصر بشه یا دکتر علیرضایی برای خودم که فرقی نمیکنه اصلا تا ببینم خدا برام چی میخواد.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام ارزو جون والله ازمايش گلوكز نبود قند ناشتا و دوساعته و كشت ادرار و فاكتور خون و تيروييد و ويتام ...

چیکا جون رفتم نسخه خودمو دیدم .واسه منم همین آزمایشها رو نوشته .تست تحمل گلوکز ننوشته .بعدشم من هفته ۲۸ داره تمام میشه دیگه وقت نیست برای این تست .یعنی یادش رفته برام بنویسه ؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ماما بعد از اینکه با شیوا حرف زد بهم گفت که عمل الانت بی فایده ست .چون اون موقع تاثیرش بیشتره ،ولی خ ...

امید به خدا عزیزم 

ماماها اطلاعاتشون زیاد نیست به حرفاشون توجه نکن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ایشالله عزیزم مرسی از انرژی خوبت مهربون الهی بزودی خودت مامان بشی از ته دل ذوقتو کنم. والا هنوز صدرص ...

الهی دورت بگردم مرسی خانومی.ان شاء الله هرچی خیره برات پیش بیاد .دکترا وسیله ان فقط کافیه خدا بخواد.دعامیکنم خواست خدا باخواسته دلت یکی باشه 

درسته عزیزم  ببخشید😘😘😘

نه عزیزم عذرخواهی برای چی. هرچند که خودت میگی شروع کننده ی این بحث بودی ولی بنظرم کار درستی کردی پرسیدی. من خودمم اینجا از نگرانی هام می نویسم. مخاطبم شما نبودی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام به همگی من انتقالم افتاد برای روز دوشنبه از امروز آمپول پروژسترون و انوکسان رو شروع کردم قراره بلاست انتقال بدم 

من چون پریودام نامنظمه دوفاستون میخورم هر ماه 

طبق مصرف هر ماه فردا شب باید شروع کنم 

دسترسی به دکتر ندارم نمی دونم چیکار کنم 

کسی تجربه داره ؟؟؟

2810