2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044016 بازدید | 684354 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا    

عزیزم .امروز دوباره تماس گرفتم .گفتن که بله اگر داخل هیسترو مشکلی تشخیص داده بشه .سیکل کنسل میشه .بیشتر نگرانیم از این بابت هست.توکل بر خود خدا .دیگه مجبوریم بریم جلو ببینیم چی میشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه مطمئن باش مشکلی نداری اگه داشتی همون اوایل متوجه شده بودن مثل من ک با هیستروسونو تشخیص دادن ای ...

انشاالله که اینطور باشه عزیزم و مشکلی نباشه .چه میدونم بعضی وقت ها میگم خوب شاید بعد از سه پانکچر مشکلاتی به وجود اومده باشه 

اتفاقا اینبار خیلی امیدوار بودم چون فکر میکردم میتونم دو مرحله ای انتقال بدم ولی خوب ظاهرا کیفیت جنین ها خیلی خوب نیست .البته هنوز نظر جنین شناسی رو نپرسیدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

دوستان احکام شرعیتون رو اینجا ننویسید.

اینجا گروه دوستانست و مطالب هم علمیه.

درمورد عقاید دینی خودتون یا دیگران میتونید به هم دایرکت بدین.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان احکام شرعیتون رو اینجا ننویسید. اینجا گروه دوستانست و مطالب هم علمیه. درمورد عقاید دینی خود ...

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
انشاالله که اینطور باشه عزیزم و مشکلی نباشه .چه میدونم بعضی وقت ها میگم خوب شاید بعد از سه پانکچر مش ...

انشالله عزیزم

شاید اصلا قبل از مصرف استرادیول، برات هیسترو امکان پذیر نباشه و چه سیکل ادامه داشته باشه چه نداشته باشه باید توی این شرایط هیسترو کنی

غیر از اینکه کلا بی خیال خراش بشی. که این اصلا خوب نیست چون نت خوندم خراش شانس مثبت شدن رو دوبرابرمیکنه😍

دکتر زنان گفت ظاهرشون خیلی خوب نیست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان 

من همین الان پرسیدم گفتن جنین تشکیل شده از نظر شرعی درسته و حلال زاده هست

فقط کاش از اول همینجا میپرسیدم و نمیومدم اینجا بگم که مامانای عزیز نگران نشن

بازم ازتون میخوام حلال کنید و ببخشید

ممنونم😘😘😘

انشالله عزیزم شاید اصلا قبل از مصرف استرادیول، برات هیسترو امکان پذیر نباشه و چه سیکل ادامه داشته ب ...

ماما بعد از اینکه با شیوا حرف زد بهم گفت که عمل الانت بی فایده ست .چون اون موقع تاثیرش بیشتره ،ولی خوب دکتر محیطی قبل از استرادیول هیسترو نوشت ،حالا توکل بر خدا جلو میریم ببینیم چی میشه 

نه دکتر زنان چیزی نگفت خودم از ماما گریدشون پرسیدم ،دوتاشون ۶ سلولی هستن ،آخه من قبلا هم ۶ سلولی داشتم که بلاست نشدن

2810