2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044047 بازدید | 684354 پست
آره گلم به خاطر خراش میخوان هیسترو انجام بدن .ولی خوب میترسم یه وقت همون موقع بگن مشکلی وجود داره و ...

خب عزیزم زنگ بزن مرکز به ماما بگو امکانش هست پرونده ات رو امروز یه دکتر دیگه هم بررسی کنه. چون من توی سیکلم و نباید اینقدر فکرم درگیر باشه و استرس داشته باشم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره گلم به خاطر خراش میخوان هیسترو انجام بدن .ولی خوب میترسم یه وقت همون موقع بگن مشکلی وجود داره و ...

البته با وجود اینکه منم نت چیزایی که میگی رو خوندم

فکر نمیکنم اولین نفری باشی که با این شرایط برات انجام میدن

اونجا همه ی کارهاشون گروهیه و دکتر نمیتونه تز بده

قطعا رویان همچین کاری مرسومه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هایی که دوقلو باردارید من یه ساک ها بالا و یکی پایینه یعنی چی؟ بعدا بزرگ بشن بالایی به پایینی ...

😂😂😂

مبارکت باشه عزیز دلم. نگران نباش با هم کنار میان 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم من به دکترم هم پیشنهاد اچ سی جی دادم هم چسب جنین هر دو رو گفت نیاز نداری نمیدونم چرا بعضی ها د ...

منم علتشو نمیدونم

شاید تاثیرشون ثابت نشده و مراکز که طبق تحقیقات پژوهشی و مقالات پروتکلاشون رو تنظیم میکنن انجام نمیدن ولی توی مطب ها انجام میدن

سلام بچه ها من امروز روز چهارم انتقالمه دیروز متاسفانه یبوست شدم و خیلی فشار بهم اومد بنظرتون برای ن ...

عزیزم ی خانمی اینجا ی مثال جالب زد و گفت جنین تو رحم مثل کنجد تو عسل هست نمی افته بیرون که. خیلی برام جالب بود. نگران نباش عزیززززززمممم.

صلوات  
یعنی اینکه مرد خودش اسپرمش رو تخلیه میکنه مشکل شرعی داره؟؟؟؟؟؟ اخه همین الان توی یه تاپیک با یه خانو ...

سلام عزیزم

من چون دیدم دیروز خیلی ناراحت هستید از استاد احکام مون مسئله رو پرسیدم گفتم به شما هم بگم که خیالتون راحت باشه

شما هم همون اول که رفتید مرکز ازشون روال رو بپرسید اگر گفتن اقا رو  تنها میفرستیم برای نمونه میتونین ازشون خواهش کنید که با هم برید اتاق نمونه 

و معمولا اجازه میدن چون دستور نمونه اقا رو زودتر از شروع عمل های پانکچر میدن✔

این هم متن سوال و پاسخ : 

سلام استاد وقت بخیر و خدا قوت🌹

این سوال برای بعضی عزیزان که برای درمان ناباروری آی وی اف میکنند پیش اومده

اینکه متاسفانه در بعضی مراکز درمانی برای گرفتن نمونه اسپرم از آقا، ایشون رو تنها راهی اتاق نمونه گیری میکنند. و همزمان خانم رو راهی اتاق عمل (البته خیلی مراکز هم این طور نیست ولی این مدل هم دیده میشه)

و اقا برای دادن نمونه متاسفانه مجبور به استمنا هست

حال برای بعضی که به دلیل شرایط پیش امده و استرس این عمل رو انجام دادن  سوال پیش اومده که جنینی که از  اسپرم اقا و تخمک خانومش تشکیل شده از نظر شرعی مشکل داره یا خیر  

در خصوص حرام بودن استمنا در شرایط پیش آمده درجایی که دسترسی به همسر برای دادن نمونه وجود نداره (همسر رو میبرن اتاق عمل) هم حکم رو بفرمایید.

چون مراجع مبتلایان به این امر متفاوت هست اگر نظر مشهور رو بفرمایید ممنون میشم‌.

پاسخ:

✅ سلام
بچه حلال زاده س و هیچ مشکلی نداره.
اما کار آقا حرامه.

از اول بررسی کنند و مراکزی برن که این مشکلات نباشه

البته با وجود اینکه منم نت چیزایی که میگی رو خوندم فکر نمیکنم اولین نفری باشی که با این شرایط برات ...

دوباره امروز تماس گرفتم .گفتن که بله داخل سیکل انجام میدیم .پرسیدم اگر رحم مشکل داشت چی .گفتن که سیکل کنسل میشه .دعا کن مشکلی نباشه عزیزم .به خدا خسته م از این همه رفت و آمد😔

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810