2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044111 بازدید | 684359 پست
چه جالب من همیشه باهاش میرم حتی این سری برای پانکچرم که دیر رسیدم به کلینیک آرومش میکنم چون خودش خیل ...

عزیزم مرکز مام اتاق جدا داره برا زن و شوهر  حتی تخت و بالش اینام داره همراه با یک دستشویی که داخل اتاقه برای مام حل شدش مشکلی نداریم اما همسرم از لحاظ روانی آرامش نداره داخل اون اتاق وقتیم  همه منتظرن یکی بیاد بیرون بعدی بیاد داخل  و استرس زاس محیط منم کنارش باشم بیشتر استرس میگیره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسی عزیزم. اخه مرکز گفت تا ی هفته داروهات رو قطع کن اگه پریود نشدی برو دکتر زنان. گفتم شاید روش طبی ...

خب اگه اینو گفتن که بهتره اینجوری، انشاءالله بدون دردسر و راحت دفع شن و به زودی دامنت سبز شه عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومااااا من دیشب آخر شب نوبت سونو واژینالم شد و گفتن رشد نداشته ساک ها و باید دفع بشه. مرکز هم پرس ...

عزیزم ان شاءالله خدا بهترشو جایگزینش کنه 

نگران نباش واسه شما چون هفته اش کمه دردش کمتر میشه باید برید دکتر زنان تا دارو و امپول بهتون بدن منم یه جنین 13هفته  رو با دارو سقط کردم که خیلی سخت گذشت  ولی گذشت 

ممنون عزیزم دیدم تخمکام کمه خواستم کنسلش کنم دیکه دارو نگی م دوستم نزاشت  واقعا با جنین گرید ...

آره عزیزم/... امکانش پایین تره ولی وجود داره
بعضی وقتا بدن به داروها کم واکنش نشون میده./...

سینال اف ایرانی استفاده کردی؟

ممنون عزیزم دیدم تخمکام کمه خواستم کنسلش کنم دیکه دارو نگیر م دوستم نزاشت  واقعا با جنین گرید ...

عزیزم ببین فعلا بازم وقت داری تا روز تخمک کشی بازم با این داروها تخمکات بیشتر میشه منم اینطور بودم اخرین سونو که رفتم کلا 9 تا تخمک داشتم دیگه آمپولام رو بیشتر کرد قبلش 24 واحد میزدم اما  گفت رو 36 واحد بزن اما روز تخمک کشی 21 تا تخمک داشتم و 15 تا جنین گرید خوب برام تشکیل شد اما چون هایپر شدم برام انتقال ندادن استرس به خودت نده که سمه برات

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیژم اگه اذیت نمیشی میشه بگی چرا سقط کردی؟ 

نه چرا اذیت بشم من تو 17هفتگی که رفتم سونو برای چکاپ بهم گفتن که جنین تو 13هفته رشدش متوقف شده علتش رو نفهمیدم چی بود سقطم واسه خیلی سال پیشه بعدش خدا بهم یه دختر ناز داد 😍

هرکس یک جوریه /..متوجهم

آره عزیزم خدا بخیر کنه کم خودمون دلهره و استرس و مشکلات داریم تو این راه بهمون بگن بچتون حرام میشه با این روش آدم داغون میشه مگه آدم خودش دوس داره این مشکلات براش پیش اومده من یکی خودم همسرم مشکلش مادرزادیه و گفتن مگه معجزه بشه طبیعی باردار بشی وگرنه غیرممکنه تازه ما میکرو کردیم اینقد که حاده خوب یعنی همینجوری بشینیم ما دل نداریم حس مادر پدر شدند تجربه کنیم ای خددددددااااا

سلام عزیزم، نه گلم نگران نباش، منم روز انتقال آسانسور مرکز خراب بود 15 تا پله اومدم پایین گفتم افتاد ...

ممنون دوست خوبم ان شا الله بسلامتی نی نی هاتو بغل بگیری. برای من دوتا جنین درجه دو انتقال دادن ولی سر پسرم یعنی انتقال اولم دوتا درجه یک بود برام دعا کن اینبارم مثبت بشه 🙏🏻🙏🏻

کاش مثبت بود نازنین جان!  امروز آزمایش دادم و منفی شد مامانا برام دعا کنید 😢

متاسفم نازی جان... امیدوارم هر چه زودتر مامان بشی عزیزم 💚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون دوست خوبم ان شا الله بسلامتی نی نی هاتو بغل بگیری. برای من دوتا جنین درجه دو انتقال دادن ولی س ...

سلامت باشی مهربونم  انشاءالله به دل مامانشون چسبیدن و بعد از 9 ماه به سلامتی میان بغلت.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست