2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044008 بازدید | 684354 پست
سلام دوستای گلم میشه کمکم کنید من تو سیکل میکرو هستم ابن سینا میرم دیروز روز ۷ سیکلم بود سونو شدم ...

سلام دکترت کیه؟ انشالله که ۵ تاش برات جنین بشه نگران نباش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلامت باشی عزیزم. نه ندادن. باید برم دکتر زنان. 

قربون خدا برم ای کاش ازاول مثبت نشه که بعدش ایکجوری بخوره توذوق ادم،ولی بازم هرچی خیره عزیزم،،ایشالله خدا واست جبران کنه توکلت برخدا باشه 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=197936628]دوستان میشه راهنماییم کنید توکارت جنینم نوشته دو روزه بعدمن روزپنجشنبه تشکیل پرونده دادم ک میشه ۲۰ ...[/QUOTE

اگه جنین هات دو روزه بودن فردا شش هفته پر میشی اگه سه روزه بودن امروز شش هفته پر میشی از فردا میری توی هفت هفته

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام دوستای گلم

من روز دوم انتقال هستم

یه چند تا سوال ازتون داشتم

1)شیاف پروژسترون که میزارم کامل جذب نمیشه یه بخشیش میاد بیرون

چیکار کنم کسی اینجوری بوده؟ 

2) فقط باید تاق باز بخوابم؟ 

نمیشه گاهی به پهلو و دمر بشم؟ 

آخه گفتن تا سه روز بخوابید و فقط واسه دستشویی بلند شید بعد من واقعا خسته و کلافه شدم حتی برای غذا خوردن و نماز میشینم رو صندلی دلم نمیخواد برگردم سر جام دلم میخواد همونجا بشینم

3)استفاده از گوشی تو این مدت ممنوعه؟ 

من حوصله م سر میره و برای دوری از فکر و خیال به گوشی پناه میبرم ولی از طرفی هم عذاب وجدان دارم😣

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
قربون خدا برم ای کاش ازاول مثبت نشه که بعدش ایکجوری بخوره توذوق ادم،ولی بازم هرچی خیره عزیزم،،ایشالل ...

مرسی گلم. اره دیشب کلی حالم بد بود اما الان دارم فکر میکنم حتما ی خیریتی  داشته ک مثبت شدم بعدش اینجوری. اخه سر چیزای الکی عصبانی میشدم تو همین روزا دوبار حالم از شدت عصبانیت بد شد. الان تو نت خوندم بارداری پوج حتما ی مشکلی داشته جنین. خدا رو شکر میکنم ک میخاد بچه سالم بهم بده. الهی شکر. 

صلوات  
سلام دوستای گلم من روز دوم انتقال هستم یه چند تا سوال ازتون داشتم 1)شیاف پروژسترون که میزارم کامل ...

عزززیییزززمممم ان شاءالله  به سلامتی باشه و مثبت میشی. فعالیت داشته باش اصلا استراحت مطلق نکن. تو خونه قدم بزن کارهای سبک بکن خودت رو مشغول کن کتاب بخون. شیاف رو ک می ذاری بالاخره یکم بیرون میریزه ضمن اینکه مقعدی هم میتونی بذاری. گوشی هم میگن بده اما مگه تو فضای اطراف اشعه نیست؟ زیاد ب خودت سخت نگیر گلم. ان شاءالله بارداری خوبی داشته باشی. 

صلوات  

سلام دوستان هر کس میدونه راهنماییم کنه لطفا

دوستم با ای وی اف بارداره دو قلو..ان تی اول داده و میگه عدد نمودارش زیر دو هست؟نرماله ایا؟

اخه دکتر دیده و براش دی ان ای و niptنوشته اینا برای چیه؟هزینش چنده تقریبا؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام دوستای گلم میشه کمکم کنید من تو سیکل میکرو هستم ابن سینا میرم دیروز روز ۷ سیکلم بود سونو شدم ...

دکترت کیه عزیزم من رفتم روز ۶وروز۹ گفتن ۸ تل داری اخر سر۱۷ تخمک داشتم پس خیلی روو اون حساب نکن برایه من که اونجوری بود خیلی نا امید بودم

سلام ببخشید خواستم بپرسم معمولا دومین پری بعد پانکچر چجوره عقب میوفته جلو میوفته یا همون سر موعد پری ...

سلام عزیزم، برای من عقب افتاد، برای بعضیا ممکنه عقب میفته، بعضیا هم سر موعد و بعضی هم زودتر پریود میشن، بدن هرکس فرق داره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ما الان ساشه آندروفرتی،موتیلیتی بوست،ویتامین e,ویتامین c,امگا۳خریدیم ژل رویال و کلی غذای تقویتی ان ...

آره گلم همینا کافیه، ان شاء الله جواب میگیرین

اولویت اول هم خنک نگه داشتن هست و بعد فعالیت و بعد تغذیه و آخر همه مکمل

داشتن رابطه هم دو تا سه بار در هفته خوبه

عزززیییزززمممم ان شاءالله  به سلامتی باشه و مثبت میشی. فعالیت داشته باش اصلا استراحت مطلق نکن. ...

ممنونم عزیزم❤️ خیالمو راحت کردی حس میکردم دارم کم کاری میکنم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ببخشید من متوجه نشدم یعنی اگه خودمون کنار همسرمون نباشیم  وقتی دارن نمونه میگیرن مشکل شرعی داره ...

عزیزم من دقیقا عکس اینو میگم.میگم خودتو درگیر حروم و حلال نکن.هیچ مشکل شرعی نداره اون جنین

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
2810