2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044330 بازدید | 684378 پست
همون قربون بزرگی خدا برم. کاش بعضیا یاد میگرفتن اول فکر کنن بعد حرف بزنن که دل کسی نلرزه

ان شاءالله یه مامان نمونه و موفق باشی و به فرزندانت عشق و محبت کردن به بقیه رو یاد بدی....😍😍😍😍

الان دوست دارم هرچي دم دستمه بخورم حتي شوهرم🤣🤣🤣😂😂😂😂انسان موجود عجيبيه بخدا از هرچي منع بشه به ...

وای خدا چقد خندیدم عزیزمی آره دقیقا همینه فردا بعد آزمایش یه غذای خوشمزه بخور😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😅😅😅😅 باشه عزیزم  ان شالله که همه چی خوب پیش بره برات

انشالله عزيزم امروز سه بار قندمو تو خونه گرفتم ناشتا ٨٩ يك ساعت بعد از صبحانه ١٢٣ دوساعت بعد ١٠٠ اينقدر براي قند ميترسم حد نداره مامانم ديابتيه اين ترس تو وجودمه اون طفلي سر من ديابت شديد گرفت من حدود ٧ كيلو به دنيا اومدم😐😐😐😐

خداياشكرت....❤️ 
آره به خدا انشالله که جای ما نباشن هیچ وقت ولی تا نباشن نمیفهمن. اره جمعه خیلی خوبه. انشالله فدات شم ...

خداروشکر خیلی خوبه ۸تا تازه مطمئن باش تا اون موقع بیشترم میشه حتی اگه ریز باشه انشالله که همش برات جنین میشه😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انشالله عزيزم امروز سه بار قندمو تو خونه گرفتم ناشتا ٨٩ يك ساعت بعد از صبحانه ١٢٣ دوساعت بعد ١٠٠ اين ...

ماشاااالله ۷ کیلووو بیچاره مامانت چقدر سنگین شده بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ن عزیزم. من ۱۴ روز بعد آزمایش اول تست مجدد دادم رشد داشت. دیگه الان ندادم. پرسیدم گفتن ملاک نیست تست ...

عزیزم من سه تا سقط داشتم. تعجب میکنم چطور بهت گفتن بتا مهم نیست؟؟؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم ماازحکمت خدابیخبریم مطمین باش خدابهترش برات کنارگذاشته که به وقتش بهت بده بسپاربه خداخواهرخوبم ...

توکل ب خودش. میدونی الان همش دارم حرص میخورم ک چرا فلان روز الکی عصبی شدم چرا اینجور چرا اون جور. باز فکر میکنم میگم خواست خدا بوده. 

صلوات  
عزیزم من سه تا سقط داشتم. تعجب میکنم چطور بهت گفتن بتا مهم نیست؟؟؟

اخه سونو با قطعیت گفت رشد نداشته. بعد گفتم بتا گفت اگه سقط کرده باشی هم هنوز بتا نشون میده اگه بقایای بچه مونده باشه هم بتا نشون میده.  من از امشب داروهام رو قطع کردم. 

صلوات