2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043794 بازدید | 684340 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چکارکردی بستری شدی؟

۱۲

۱۲روزبستری بودم

بعدشم ک مرخص شدم حالم اصلامساعدنبودشکمم بادکرده بودواصلا کارنمیکرد

الان ی کم بهترم اونم بازیبوست شدید دارم.نفخ زیاد

اصلانمیتونم چیزی بخورم

پشتم موقع دفع خون میادومدفوعم سیاهه

سلام خوبید خانما،،میگم من استرس این هماتوم رو خبلی دارم،،با اینکه خونریزیم قطع شده خداروشکر ولی ازدی ...

سلام عزیزم، اره جذب میشه انشاءالله، منم یک شنبه که خون ریزی کردم و رفتم گفت هماتومه تا الانم لک قهوه ای رو دستمال می بینم، نگران نباش عزیزم خوب استراحت کن رفع میشه، اون عدده هم سایز هماتومت بوده فکر می کنم، دارو چیا استفاده می کنی؟ من شیاف میزارم 12 ساعتی هست، قرص دوفاستون هم گفت 12 ساعت یبار بخور، و یه روز در میون آمپول پروژسترون ولی سرگیجه شدید شدم بعد از اینا، چون فکر می کنم دوز پروژسترون بالا هست، دیگه امروز تماس گرفتم گفت پس آمپول نزن بجاش دوفاستون روزی 3 تا، میگم آمپولو قطع کنم نه باز خون ریزی شم نگرانم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
۱۲ ۱۲روزبستری بودم بعدشم ک مرخص شدم حالم اصلامساعدنبودشکمم بادکرده بودواصلا کارنمیکرد الان ی کم ب ...

وای پس همه روزای بعد انتقالت بستری بودی.انشالله بهترمیشی.داردهای انتقالت را گفتن قطع نکنی؟پردنیزولون چی یادمه زیاد میخوردی؟

یا رب العالمین
۱۲ ۱۲روزبستری بودم بعدشم ک مرخص شدم حالم اصلامساعدنبودشکمم بادکرده بودواصلا کارنمیکرد الان ی کم ب ...

اینا یقدارش بخاطر کرونایی هست که گرفتی بخاطر داروهاهم هست انشالله زودتر بهتر میشی

یا رب العالمین
نکه وقت پریودیمع میگم شاید از پریودیه

موعد پریودته این روزا؟ منم موعد پریودم کمردردم بیشتر بود، ولی بعدشم که مثبت شدم باز درد می کرد، انشاءالله فردا خوش خبر میای و پریودت تشریف میبره برای بعد از زایمان    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2810