2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044104 بازدید | 684359 پست
سلام عزیزم خوبی؟ اشکالی نداره در حد چند روز بیشتر خوردی از الان همون نصف قرص کافیه، پردنیزولون خیلی ...

سلام زينبي جون من خيلي كوچولو خارش دارم و ترشح تقريبا زياد نسبت به قبل يه دردايي هم گاهي تو پهلوم ميپيچه با دكترم در ميون گذاشتم گفت پماد كلتريمازول استفاده كنم و اپليكاتورو بيشتر از يك بند انگشت داخل نبرم. يادم رفت بپرسم اپليكاتورو چقدر از مواد پر كنم ميشه راهنماييم كني عزيزم؟ و يه سوال ديگه اينكه فردا ازمايش تحمل گلوكز دارم امشب قرصامو بخورم مشكلي نيستش؟يه دنيا ممنون گلم😘😘

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم  امروزتماس گرفتم پیش دکترتمیزنوبت گرفتم براشنبه دلم میخاست رونددرمانیم دوماه دیگه باش ...

موفق باشی عزیزم

انشالله به زودی خبر بارداریت رو بدی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم خوبی؟ اشکالی نداره در حد چند روز بیشتر خوردی از الان همون نصف قرص کافیه، پردنیزولون خیلی ...

سلام گلم .من سه تا جنین انتقال داده بودم ک دوتاش گرفته بود. تو پنج هفته ساک و یولک ساک دیده شد امروز هفت هفته و سه روز بودم رفتم سونو هیچ چی دیده نشد. من حتی ی لک هم ندیدم. دکتر سونو گفت برو سونو واژینال برای بررسی بقایا. تا حالا همچین چیزی شنیدین؟ میشه راهنماییم  کنید؟ گفت رشد نکرده خب اگه رشد نکرده نباید ساک دیده میشد؟ 

صلوات  
سلام عزيزم چطوري؟ كي بايد بري انومالي بسلامتي؟

سلام عزیزم دلم.خوبم.تو و نی نی ها چطورین؟من شنبه رفتم .همه چی خوب بود فقط جفت سمت چپی پایینه متاسفانه.استرس همینو دارم

این جا بهترین جا تو شهرمونه  مثلا.اخه تو هفت هفته با شکمی باید دیده میشد دیگه.

عزیزم سونو پنج هفتگیت هم پیش همین سونو رفتی یا جای دیگه؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
کاش مثبت بود نازنین جان!  امروز آزمایش دادم و منفی شد مامانا برام دعا کنید 😢

نازنین جان میدونم سخته. ولی متاسفانه این هم جزیی از پروسه خسته کننده آی وی افه. 

انشالله خیلی زود مامان میشی اونم طبیعی

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
سلام گلم .من سه تا جنین انتقال داده بودم ک دوتاش گرفته بود. تو پنج هفته ساک و یولک ساک دیده شد امروز ...

انشاالله که خطای سونو گرافی هست 

اومدی حتما خبر بده 

برات دعا میکنم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
روز ۱۲ بتام صفر شد جنینام ۵روزه بلاست بودن  😢

چقد زود رفتی آزمایش؟

دکترت گفت روز 12 بری؟

بازم جنین داری عزیزم؟

ناراحت نباش ما همه این روزا رو دیدیم و حالتو می فهمیم
قوی باش و ادامه بده

نازنین جان میدونم سخته. ولی متاسفانه این هم جزیی از پروسه خسته کننده آی وی افه.  انشالله خیلی ...

آره واقعا پروسه خسته کننده و فرسایشی هست 

مرسی پونه جون انشالا بارداریت به ثمر نشسته و نی‌نی رو بغل میگیری 

2810