2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044018 بازدید | 684354 پست
رفتم واومدم عزیزم گفت دوقلوهستن قلبشونم تشکیل شده خداروشکر،،گفت هماتوم داری باید استراحت کنی داروهام ...

شمیم جون نگران هماتوم و خونریزی پشت جفت نباش عزیز دلم .من چند بار تا حالا اینجوری شدم .فقط هر موقع دیدی خونریزی داری سریع دو تا آمپول تو یه سرنگ بزن یه شیاف هم بزار پاتو بزن بالا.استرس هم نگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون بهت که گفتم بهداشت خیلی خوبه.هر سوالی هم داری خیلی محترمانه جواب میدن عزیزم.بعد اون سفتی که ...

اره عزيزم بهش گفتم شكمم سفته؟دست زد  گفت نه سفتيش كاملا طبيعيه چون ماهت داره ميره بالا طبيعتا سفت تر ميشه اگر همراه با ابريزش و درد و لكه بيني نباشه مشكلي نداره.

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون خدارو شکر نی نیها سالمن ‌ . الحمدلله  گلی برای خواهرم دعا کن عمل کرده . دلم گرفته

قربونت برم عزيزم. اي جانم الهي كه خيره فداتشم چشم حتما حتما .براش صلوات فرستادم❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
آره عزیزم

بسلامتی عزیزم

دفعه قبل که انتقال دادی جنینات رو هچینگ کرده بودن؟ الان از کجا بفهمم جنینام هچینگ شده هیچ قبض یا صورتحسابی بهمون ندادن

فقط میتونم وقتی رفتم داخل پرونده ام رو چک کنم یا از ماما بپرسم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره عزيزم بهش گفتم شكمم سفته؟دست زد  گفت نه سفتيش كاملا طبيعيه چون ماهت داره ميره بالا طبيعتا س ...

خداروشکر عزیزم خیالت راحت شد بنظرت منم برم بهداشت؟برای پرونده چه مدارکی میخواد؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خداروشکر عزیزم خیالت راحت شد بنظرت منم برم بهداشت؟برای پرونده چه مدارکی میخواد؟

قربونت مهربون اره برو ضرر نداره. گفت تمام سونوگرافي و ازمايشاتي كه تا الان انجام دادي رو بيار

خداياشكرت....❤️ 
 انشاالله بارداری و زایمان سلامت و راحتی داشته باشی. عزیزم، مورفو شوهرم ۶ هست و دی اف ای ۲۴ شد ...

دارو داد دیگه دارو مصرف میکنی بعد انتقال میدی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
رفتم واومدم عزیزم گفت دوقلوهستن قلبشونم تشکیل شده خداروشکر،،گفت هماتوم داری باید استراحت کنی داروهام ...

خدا رو شکر عزیزم انشالله هزار سال بتپه❤ تاریخ انتقالتون کی بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام Dfi بالاتر از ۳۰ بوده که شده ۲۴؟ میشه بگید چند ماه طول کشید و چیکار کردید؟چه داروهایی خریدید؟

سلام عزیزم . بله  اول ۳۲ بود.

به ما گفته بودن ۲ تا ۳ ماه طول میکشه تا اسپرم های جدید ساخته بشه. من دی ماه سقط کردم. ما از بهمن برای رژیم همسرم شروع کردیم، یه مدت سفت و سخت رژیم رو رعایت کرد ولی بعدش شل شد. مثلا شکر و شکلات و فست فود  وغیره باید کاملا حذف میشد. ولی شوهرم کامل قطع نکرد گاهی میخورد. و اینکه قرصی که میخورد اسمش آلفا لیک بود اگه اشتباه نکنم. حالا بازم میرم نگاه میکنم دقیقشو بهت میگم.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بچه ها من صبح رفتم بهداشت چقدر خوب بود خدايي اصلا نه استرس بيمارستان داشت نه سوال اضافي پرسيدن ...

خداروشکر عزیزم انشالله تنشون همیشه سالم وسلامت باشه 😘

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خانما سلام. من دکترم بهم پردینزون داده بود از اول پریود روزی نصف قرص پردینزون پنج رو بخورم من وویس د ...

سلام عزیزم خوبی؟ اشکالی نداره در حد چند روز بیشتر خوردی

از الان همون نصف قرص کافیه، پردنیزولون خیلی قوی هست حتی نصفش

2810