2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044359 بازدید | 684381 پست
سلام مامانای مهربون من واقعا دارم قاطی میکنم حال خوبی ندارم  من بهمن پانکچر شدم ۲ تا جنین که ...

عزیزم تو شرایط خاص بوده .چه مشکل شرعی 

خدا خودش میدونه که .به نظرم اصلا و ابدا بهش فکر نکن 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه جنین های من همه گرید a+هستن و هميشه جنین شناسها راضین و میگن عالیه ...

شاید استرس داری هی منفی میشه یمدت بزن به بیخیالی میدونم سخته ولی زیر نظر دکتر ارامبخش مصرف کن شاید بهتر باشه

یا رب العالمین
چیکا جونم اینترنتی خرید کردی یا حضوری ؟؟؟اگه داری آدرس پیجش رو بذار .من لباس صفر نخریدم هنوز 🤦‍♀️🤦 ...

نه قربونت برم حضوري رفتم . من تا نبينم نميتونم بخرم😂😂

خداياشكرت....❤️ 
نه قربونت برم حضوري رفتم . من تا نبينم نميتونم بخرم😂😂

من استراحت مطلقم نمیتونم حضوری برم 

ولی منم اینطوریم تا چیزی رو به چشم نبینم و لمس نکنم نمیتونم بخرم .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام مامانای مهربون من واقعا دارم قاطی میکنم حال خوبی ندارم  من بهمن پانکچر شدم ۲ تا جنین که ...

عزیزم مشکل شرعی کجا بود؟! این همه مرد دارن تو مراکز دولتی و خصوصی تو مملکت اسلامی تنهایی نمونه میدن پس همه مشکل شرعی دارن! اگر مشکل شرعی داشت که به مراکز اجازه این کارو نمیدادن 

من استراحت مطلقم نمیتونم حضوری برم  ولی منم اینطوریم تا چیزی رو به چشم نبینم و لمس نکنم نمیتون ...

اي جون دلم اشكال نداره فداتشم. پيجي پيدا نكردي تو اينستا كه بتوني ازش بخري؟ هرچقدر بيرون نري به نفعته كلا

خداياشكرت....❤️ 

سلام.از امروز بین ساعت ۸ تا ده صب ستروتاید میزنم.سه عدد تجویز کرده.

امروز اولی رو بازوم خودم به خودم تزریق کردم.خانوما حس میکنم زانوم قرمز شده و باد کرده.عوارض ستروتاید هس؟عکس بفرستم ببینید.نکنه حساسیت دارویی دارم؟خدا کنه پخش نشه.

😉

قرص دوفاستون مگه همون پروژسترون نیست من داشتم سه روز بعد تخمک کشی شیاف پروژسترون بگی برایه منم عقب ب ...

دوفاستون هم پروژسترونه ولی به من بعد از تخمک کشی نداده بود.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من استراحت مطلقم نمیتونم حضوری برم  ولی منم اینطوریم تا چیزی رو به چشم نبینم و لمس نکنم نمیتون ...

به سايت اقابزرگ سر بزن من سرهمي كه اونجا خريدم ١٤٨ تومن دقيقا دقيقا عين همون با همون جنس بهار ميداد ٢٧٨ تومن

خداياشكرت....❤️ 
درسته  پس اکثرا  همینجور بودن؟  من فکر کردم همه زن و شهری نمونه میدن 🤕

من تا الان سه بار نمونه داده خودم نبودم میگه شرایط مرکز با خونه متفاوته تو باشی استرس میگیرم خواهشا به اینا فکر نکن الکی به اون دوتا جنینت که میخواد بیاد تو دلت فکر کن