2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043761 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گلم خودش گفت و ما هم تسه شدیم نه که اینجا اینطور باشه ها همه جا همینه هیچ چیز ثابت شده نیس ...

جنبنها ساری هستند 

و اونجا اصلا dfi چک نمیکردن!

هر چند در هر دو انتقالم جنین بلاست داشتم.بعد منفی شدن دفعه اول کلا بیخیال بچه دارشدن شدم.تا اینکه فهمیدم اندومتریوز شدم و لاپارا و هیسترو شدم دقیقا یکسال پیش،خراش و ...هم داشتم اما شهریور۹۹ دومین انتقالم با همه ی شرایط عالی منفی شد.

الان هم دکتر علیرضایی گفت هر وقت بخوای انتیال انتقال بدی باید عکس رنگی بگیری که لوله هات هیدرو نباشن.گفتم من هنوز یکسال نشده لاپارا شدم،میگه ربطی نداره باید. انجام بدی!!!

واقعا نمیدونم کدوم کار رو انحام بدم!!

همش دارم هزینه الکی میکنم!

سال ۹۶ عکس رنگی گرفتم کاملا سالم بودم،پارسال هم لاپارا و هیسترو!!!!اینهمه ازمایش ژنتیک و ایمنی و انعقادی 

واقعا نمیدونم دیگه چه کاری بهتره!

همسرم هم میگه ریسک نکنیم و بعد مصرف داروی تقویتی پانکچر کنیم.اون جنینهای ساری هم بمونه فعلا!همسر. شما بدون هیچ مشکلی dfiشد۶۰!؟واریکوسل و ...نداشت؟

سلام خانومای عزیز

من یکی ازبیمارای مرکزمام  هستم میشه ازتون خواهش کنم منوراهنمایی کنید 

من باراول تومرکزمام پیش دکترتمیزویزیت شدم دوست داشتم دکترنصرخودشون ویزیتم کنن ولی نبودن حالا عکس رنگیم وازمایشاتم امادست نمیدونم برای اینکه دکترنصرخودشون عکس رنگیموببینن نظرشونوبگن باکجابایدهماهنگ کنم که ترجیحاخوددکترنصرباشن بااون ویزیت شم خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دراین زمینه دارین بهم راهنمایی بدین خیلی ممنون

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
سلام خانومای عزیز من یکی ازبیمارای مرکزمام  هستم میشه ازتون خواهش کنم منوراهنمایی کنید  ...

عزیزم دکتر نصر رفتن دیگه از ایران هردوماه یکبار به مدت یک هفتا میان ایران فقط هم انتقال میدن و میرن حتی پانکچرم دیگ نمیکنن چه برسه ویزیت

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام خانومای عزیز من یکی ازبیمارای مرکزمام  هستم میشه ازتون خواهش کنم منوراهنمایی کنید  ...

با تیمشون باید ویزیت شی اگر انتقال داشتی سیکلتو با الدی تنظیم میکنن باهاش انتقال بدی در غیر این صورت دکتر نصر نیست 

والا از ۲۶ تیر تا ۳۱تیر میاد بچه ها پرسیدن شهریورم میاد گفتن معلوم نیست یعنی حتی دوماه درمیونشم قطعی نیست

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم دکتر نصر رفتن دیگه از ایران هردوماه یکبار به مدت یک هفتا میان ایران فقط هم انتقال میدن و میرن ...

دوماه یه باراونم یه هفته یعنی همه ی انتقال جنینامیمونه برای همون یه هفته

با تیمشون باید ویزیت شی اگر انتقال داشتی سیکلتو با الدی تنظیم میکنن باهاش انتقال بدی در غیر این صورت ...

میشه به تیمشون اعتمادکردآخه من باکلی دوندگی جاهای دیگه خاستم یه بارم شانسموپیش دکترنصرامتحان کنم ولی مثل اینکه قستم نیست متاسفانه 

دوماه یه باراونم یه هفته یعنی همه ی انتقال جنینامیمونه برای همون یه هفته

هرکسی با نصر بخواد انتقال بده بعله

مگه پیجشو نداری اردیبهشت هفته اخر اومد ۴۵۷نفر انتقال داد رفت

الان که من عکس رنگیم وازمایش هام آماده است باکجابایدهماهنگ کنم که حداقل انتقال جنینام بادکترنصرباشه 

یاحداقل رونددرمانیم زیرنظرتیم دکترنصرباشه

میشه به تیمشون اعتمادکردآخه من باکلی دوندگی جاهای دیگه خاستم یه بارم شانسموپیش دکترنصرامتحان کنم ولی ...

من خودم با علیرضایی بودم راضی بودم مهم حس خودته که انرژی خوبی بفرستی و بگیری وگرنه علم همشون یکیه و چندساله بانصر دارن کار میکنن

2810