2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043920 بازدید | 684350 پست
سلام بچها من اومدم از سونو گرافی ،،خداروشکر نی نیام سرجاشن،،گفت دوتاست خداروشکر قلبشونم میزنه، ولی گ ...

مبارکه شمیم جان 

چشم و دلت روشن رفتی دیدیشون🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مبارکه شمیم جان  چشم و دلت روشن رفتی دیدیشون🥰🥰🥰🥰

سلامت باشی عزیزم ،،ایشالله واسه شما🥰🥰😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من بعد سونوی پانکچرم دکتر وضعیت و که میگفت به ماما گفت رحم سرکلاژ الان زدم گوگل اورد رحم دوشاخه که باید در حاملگی دهانه رحم دوخته باشه کسی اطلاعات داره 

خیلی میترسم کاش اصلا نگا نمیکردم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
من یزد میرم بیمارستان مادر

انشاالله زودی نتیجه بگیری عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام من بعد سونوی پانکچرم دکتر وضعیت و که میگفت به ماما گفت رحم سرکلاژ الان زدم گوگل اورد رحم دوشاخه ...

یکی برام زینبی بابا رو تگ کنه😢

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنونم یعنی باور کنم که مثبته😢خدایا اصلا درست نخابیدم

آره عزیزم، منم دوبار بی بی چک از یه مارک گذاشتم مثبت بود و درست بود.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم چندتا سوال ببخشید دکتر خودش سونو کرد یا فرستاد بیرون ؟ سونو شکمی یا واژینال؟ برای ادامه است ...

راحت باش گلم،آره خودش سونو کرد، سونو واژینال بود، استرادیول رو بهش گفتم کم دارم و گیرم نمیاد گفت فعلا تا تشکیل قلب حتما باید بخوری، ولی چون کم داری 5 تا رو 4تا کن تا سه شنبه آینده که بیای بهت بگم چکار کنی، تقویتی هم نداد، همون قرص کوالی فول که دکتر انتقالیم از قبل از انتقال داده بود دارم می خورم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نمیدونم شادن جون،،بخدا از دیشب که خونریزی داشتم شوکه شدم حتی نمی تونم گریه کنم😔😔

عزیزم خونریزیت ادامه داره یعنی؟یا با شیاف قطع شد؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بچه ها من صبح رفتم بهداشت چقدر خوب بود خدايي اصلا نه استرس بيمارستان داشت نه سوال اضافي پرسيدن ...

داشتم چت ها رو میخوندم که رسیدم به اینجا.خوب خداروشکر.خیالت راحت شد.داستان بهداشت چیه؟کی و کجا باید بریم؟من اصلا نمیدونم  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
مامان ني ني خيييلي مباركه قربونت برم😍😍😍😍

سلام دوستای گلم .اومدم امروز پیام ها رو خوندم پیام berenjak جون و shamim جون و چیکا جون.اولش که خوندم کلی استرس گرفتم و هی داشتم دعا میکردم به خیر گذشته باشع .که خداروشکر تا آخر که خوندم دیدم مال هر سه تاتون به خیر گذشته خیلی خوشحال شدم اما باور کنید قلبم درد گرفته بود

اما اللن خیلی خوشحالم براتون دوست جونیا.قلبمم آروم گرفت 

یعنی آخرش گفتم آخیشششششش مثل اینکه به خیر گذشته 

نمیدونم شادن جون،،بخدا از دیشب که خونریزی داشتم شوکه شدم حتی نمی تونم گریه کنم😔😔

حق داری عزیزم توکل به خدا، کی باید بری سونو؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها من صبح رفتم بهداشت چقدر خوب بود خدايي اصلا نه استرس بيمارستان داشت نه سوال اضافي پرسيدن ...

چیکا جون بهت که گفتم بهداشت خیلی خوبه.هر سوالی هم داری خیلی محترمانه جواب میدن عزیزم.بعد اون سفتی که تو میگی انقباض نیست .انقباض اینجوریه که میگیره و ول میکنه و بیشتر هم با درد همراه هست

2810