2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
چیکاجون خداروشکرکه همه چی خوب بوده خواهشادیگه اینقدربه نی‌نی‌هاتون استرس ندیدفرداروز تلافی میکنن ها! ...

درد پری ۵روز قبل از موعد علائم بارداری آیا

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر
@shamiim   جان مبارکت باشه بسلامتی ودل خوش بگذرونی عزیزم دعادرحق دیگران یادت نره خواهرجون

فدات عزیزم ،،چشم بخدا من اول واسه بقیه دعا میکنم بعدخودم،،ایشالله قسمتت بشه گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکاجون خداروشکرکه همه چی خوب بوده خواهشادیگه اینقدربه نی‌نی‌هاتون استرس ندیدفرداروز تلافی میکنن ها! ...

قربونت برم عزيزم واقعا فهميدم بيمارستان رفتن اشتباه محضه همش استرسه خب مثلا چي ميشد ديشب همينكارو برام ميكردن بجاي اينكه بگن بخواب معاينه كنيم؟ مريضن بخدا مگه از دكترم اجازه گرفتيد كه ميخوايد معاينه كنيد😒

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزم، لکه بینی رو گفت لخته خون پشت جفتت هست، با دارو و استراحت رفع میشه، تو هم اگه لک قهوه ای ...

عزیزم چندتا سوال ببخشید

دکتر خودش سونو کرد یا فرستاد بیرون ؟

سونو شکمی یا واژینال؟

برای ادامه استرادیول چی گفت ؟

تقویتی چی داد بهتون ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام بچها من اومدم از سونو گرافی ،،خداروشکر نی نیام سرجاشن،،گفت دوتاست خداروشکر قلبشونم میزنه، ولی گ ...

خدا رو شکر عزیزم خدا رو هزاران مرتبه شکر 

زیاد استراحت کن 

عزیزم چند هفته ای که قلبشون مشخص شده ؟

انتقالتون چند خرداد بوده؟

خدا رو شکر عزیزم خدا رو هزاران مرتبه شکر  زیاد استراحت کن  عزیزم چند هفته ای که قلبشون م ...

مرسی عزیزم

۱۸ و۲۰ خرداد

گفت ۶هفته وسه روزه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت برم عزيزم واقعا فهميدم بيمارستان رفتن اشتباه محضه همش استرسه خب مثلا چي ميشد ديشب همينكارو بر ...

خدا رو شکر از نگرانی در اومدی 

و حال وروجک ها خوبه 

سلام بچه ها وای من الان رفتم تست زدم اخرین تستمو امتحان کردم،از راست مال روز نهم، بعدیش دهم آخریش هم ...

مبارکه عزیز دلم

خدارو هزار مرتبه شکر🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها من صبح رفتم بهداشت چقدر خوب بود خدايي اصلا نه استرس بيمارستان داشت نه سوال اضافي پرسيدن ...

الهی شکر عزیزم .تا تو این مراحل نباشی و این چیزا رو تجربه نکرده باشی نمیتونی درک کنی طرف چی میگه .واقعا درکت میکنم چقد استرس می کشه آدم تا وقتی بفهمه حال تو دلیش خوبه آروم نمیگیره .خدا رو هزار مرتبه شکر که حال جفتشون خوبه ❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ن عزیزم

آخه عزیزم معمولا اونایی که pco یا همون تنبلی دارن اینطوری میشن من خودم این بلا سرم اومد خیلی بده دیگه ازاون وقت تحت نظردکترم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسی عزیزم ۱۸ و۲۰ خرداد گفت ۶هفته وسه روزه

عزیزم خدا رو شکر که منشا خونربزیت معلوم شد .خوشحالم که حال نی نی مون خوبه .استراحتت رو بیشتر کن عزیزم تا انشالله هماتوم جذب بشه .💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مبارک باشه عزیزم پس بهم نزدیکیم من 22 خرداد هنوز سونو نرفتم .

سلامت باشی عزیزم،،ایشالله توهم باخبرای خوب بیای خوشحالمون کنی😍😍

2810