2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044018 بازدید | 684354 پست

تورو خدا بچها دلم درد میکنه چکار کنم،،،الان یه دونه دیگه پروژسترون زدم یعنی خونریزیم قطع میشه،،اخه چرا😭😭😭😭میخام برم دستشویی میترسم برم میگم نکنه سقط بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورو خدا بچها دلم درد میکنه چکار کنم،،،الان یه دونه دیگه پروژسترون زدم یعنی خونریزیم قطع میشه،،اخه چ ...

نترس سقط نمیشه شمیم

دوتا پروژسترون زدی دیگه کاری لازم نیست بکنی انوکسارو نزن از تو جاتم پا نشو

چند هفته ای الان

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نترس سقط نمیشه شمیم دوتا پروژسترون زدی دیگه کاری لازم نیست بکنی انوکسارو نزن از تو جاتم پا نشو ...

پناه برخدا عزیزم الان فردا میرم تو ۶ هفته،،هنوز واسه جنین وقلبم نرفتم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نترس سقط نمیشه شمیم دوتا پروژسترون زدی دیگه کاری لازم نیست بکنی انوکسارو نزن از تو جاتم پا نشو ...

میخام برم دستشویی خیلی خونریزم زیاده،،میترسم برم

عزیزم این تو سیکل میکرو طبیعیه....استراحت کن از جات تکون نخور  اگه ناراحتی برو اورژانسی سونو&nb ...

اخه خیلی زیاده خونریزیم بااینکه دراز کشیدم ولی بازم میادلباسام همه خیس شده ازبس زیاده

انشالله به مرادت برسی پس منم همین جا بمونم بهتره دیگه ببینم خدا چی میخواد

اصلا به جاي ديكه فك نكن انشاله اين بار مثبتي وداداش گل واسه گل دخترات مياري، همسر من ديكه نميذاره براي اي وي اف بازم خوبه همسرت باهات همكاري ميكنه

اخه خیلی زیاده خونریزیم بااینکه دراز کشیدم ولی بازم میادلباسام همه خیس شده ازبس زیاده

ای بابا  پاشو برو یه مرکز سونو   توکلت به خدا باشه  نترس  اینا طبیعیه پاشو برو دستشویی   مطمئن باش با دستشویی رفتن سقط نمیشه....

الان مرکز نیست صبحا هستن،،شیاف وانوکساهم صبحا میزنم،،الان امپول پروژسترون زدم یه دونه ،،یکی دیگه بزن ...

نه زدی دیگه نزن نگران نباش استراحت کن زود بند میاد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ای بابا  پاشو برو یه مرکز سونو   توکلت به خدا باشه  نترس  اینا طبیعیه پاشو ...

هرچیم زنگ میزنم شوهرم جواب نمیده کسیم نیست پیشم،،الان میرم ممنون ازجوابت

2810