2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044123 بازدید | 684361 پست
بچه ها من از ديشب كل شكمم بخصوص زير نافم سفت سفت شده دارم از ترس سكته ميكنم امشب ميرم بيمارستان ببين ...

عزیزم انشالله هیچ چیزی نیست حتما از علایمهای بارداریه خودتو نگران نکن ولی برو که خیالت راحتشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها من از ديشب كل شكمم بخصوص زير نافم سفت سفت شده دارم از ترس سكته ميكنم امشب ميرم بيمارستان ببين ...

عزیزم استرس به خودت نده. دیگه بچه ها دارن بزرگ میشن اینا طبیعیه شیکم خواهرم یهو کج میشد خودشو جمع میکرد یه گوشه

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله که هیچی نیست عزیزم ایشالله برای بزرگتر شدن فندوقای خالس خبرشو بهمون بده به دکترت بگو انقبا ...

قربونت برم خاله جونشون براشون دعا كن ❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
چیکاجان انشالله هیچی نیست؛ بد به دلت راه نده... داره بهترین اتفاقا واسه خودتو فرشته های کوچولوت میف ...

قربونت برم پونه جون انشالله كه خير باشه فداتشم😔

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم استرس به خودت نده. دیگه بچه ها دارن بزرگ میشن اینا طبیعیه شیکم خواهرم یهو کج میشد خودشو جمع می ...

نميدونم والله ديشب سر يه موضوعي شديدا حرص خوردم از همون موقع سفت شد😔

خداياشكرت....❤️ 
سلام خوبی عزیزم؟ پسرت خوبه؟ والا بستگی داره اگه بخواد فضولی کنه گردن میگیره البته پسر منم رو شونه. ا ...

سلام لی لاجون، قربانت

پسر منم‌ روی شونه نسبتا میگیره البته نه کامل یعنی باید پشتشو بگیرم چون یه وقتایی برمیگرده

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

فشار عصبیه 

نگران نباش 

مطمئن باش حالشون خوبه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه از ديشب يسره سفته 😔😔امشب ميرم ببينم چي ميگن

پس انقباض نیست گلم نگران نباش حتمافسقلیا خودشون جمع کردن انشاالله میری دکترخیالت راحت میشه میتونی شکمت خیلی آروم بایه روغن ملایم یواش یواش ماساژ بدی البته که اول دکتربروعزیزدلم

خانما موهای سرم دقیقا هردوتا شقیقه هام ب صورت سکه ای ریخته و خالی شده کاملا کچل ایا ازاین امپولای هو ...

عزیزم شما pco نیستی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام من اون ماه انتقال دارم کسی میدونه هزینه انتقال چقدر میشه

کدوم مرکز میری؟ مثلا من رویان میرم قراره اخر این ماه روز دوم بروم برا شروع انتقال گفتن 2800 همراتون باشه برا روز اتاق عمل برا انتقال

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانما موهای سرم دقیقا هردوتا شقیقه هام ب صورت سکه ای ریخته و خالی شده کاملا کچل ایا ازاین امپولای هو ...

عزیزم بایدبری دکترپوست ومو بهش بگی که داروهورمونی مصرف کردی بهت راهکار ودارو میده خوب میشه نگران نباش از استرس هم پیش میادولی پیگیرباش

عزیزم نگران نباش اگه درد نداری چیزی نیست حالا برو بیمارستان تا خیالت راحت تر بشه 🌷

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷