2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043855 بازدید | 684348 پست
عزیزم من تازه انتقال دادم اما چون سابقه سقط داشتم پرسیدم اگه خونریزیم شروع شد چیکار کنم به ...

شیافو هر 8 ساعتی برای 3 تا شیاف بزارم؟ یا فرقی نداره، فقط روزی 3 تا؟ ساعتش مهم نیس

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم پنجشنبه خونریزی داشتم که شیافم شد هر 8 ساعت با یه امپول پروژسترون و اسپیرینم قطع شد. نگران ...

باشه گلم، ممنون عزیزم  

شیافو هر 8 ساعتی برای 3 تا شیاف بزارم؟ یا فرقی نداره، فقط روزی 3 تا؟ ساعتش مهم نیس

عزیزم شیاف رو راس ساعت بذار. دوتا امپول هم با هم توی یه سرنگ بزن. کلا پروژسترون رو باید راس ساعت بزنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم استرس نداشته باش خیلی بچه ها خونریزی داشتن آنا جون زینب جون دارچین و... من یه دونه آمپول صبح ...

باشه گلم، ممنونم   من شیراز موندم، چون خونه مادرم اینا اینجاست از زمان انتقال تا حالا اینجام،برای سه شنبه با گویا مددی نوبت گرفتم، خدا کنه قبول کنند بجای سه شنبه امروز برم.

دیشب زدم بچه ها دیشب یادم رفت ساعت نه شیافم بزارم ساعت یک یادم اومد گذاشتم بی بی هم ک انگار منفیه ...

عزیزم من یه هاله میبینم انشالله که مثبته. یه بار اشکال نداره یادت رفت ولی همیشه سر ساعت بذار. بی بی چک باید صبح بزنی

عزیزم شیاف رو راس ساعت بذار. دوتا امپول هم با هم توی یه سرنگ بزن. کلا پروژسترون رو باید راس ساعت بزن ...

ممنون گلم، از زمان انتقال دو تا شیاف دارم، هر 12 ساعت، 12 ظهر و 12 شب میزاشتم، امروز چون صبح زود خون ریزی شدید بود ساعت 6 صبح شیاف گذاشتم، به نظرت 2 ظهر و 10 شبم بزارم خوبه ؟ 8 ساعتی میشه.

ممنون گلم، از زمان انتقال دو تا شیاف دارم، هر 12 ساعت، 12 ظهر و 12 شب میزاشتم، امروز چون صبح زود خون ...

آره اشکال نداره بذار عزیزم نگران نباش دراز بکش یه بالشت بذار زیر پاهات. توی آی وی اف خونریزی عادیه قربونت برم نترس. آمپولم انشالله میزنی دیگه حله

2810