2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043883 بازدید | 684348 پست
سلام دوستان، به لطف خدای بزرگ منم آزمایشم مثبت شد خداروشکر، با تمام وجود از خدا میخوام همه منتظرا به ...

ای جاااان دلممممممممم مبااااارکاااا باشه عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍

خدارو صد هزار بار شکرررر❤❤😍😍😍

چ ذوقییی داره این ک یکی یکی داریم کم میشیم 😍

انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ندا فردا رفتی ان تی بیا منم تگ کن خبر بده من همونقدر که برای خودم هیجان دارم برای تو هم دارم

حتما عزیزم دکتر زنگ زد فردا نیست گفت امروز ساعت ۷ برم  اومدم بهت خبر میدم با نی نی تو دلت برام دعا کن همه چی خوب باشه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، به لطف خدای بزرگ منم آزمایشم مثبت شد خداروشکر، با تمام وجود از خدا میخوام همه منتظرا به ...

الهی شکر مبارکت باشه عزیزم خدا برات صحیح و سالم نگهش داره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

خیلی خیلی مبارکه عزیزم 

خیلی خوشحال شدم 

عزیزم بتات چند بود؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

وای خداروشکر عزیزم❤❤❤❤

مبارکت باشه ایشالا ۹ ماه رو به خوبی و خوشی بگذرونی

عدد بتات چند بود؟

انشالله سرفرصت بیا یه شرح حال از قبل و بعد انتقال وکارایی که کردی بنویس گلم🌷❤

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
حتما عزیزم دکتر زنگ زد فردا نیست گفت امروز ساعت ۷ برم  اومدم بهت خبر میدم با نی نی تو دلت برام ...

به سلامتی عزیزم.خیره ایشالله میری با کلی خبرای خوب خوب میای مطمئنم    

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

آخ جووووووووون  . مباااااااااارکه. بسلامتی ان شاالله عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هیچی نمیشه عزیزم ما یه ذره شیرت کردیم که بزنی خودت که نشد تیرمون به خطا رفت😂😂

😂😂😂😂 از دست شماها

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بسدامتی ایشالله مبارک باشه گلم😍😍😍🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مبارکت باشه عزیزم دیگه خیالت راحت شد همش میگفتی کاذب نباشه حالا بروحالش ببر

عزیزم چه تاریخی انتقال دادی؟ هنوز علائم نداری؟ 

عزیزم من سوم انتقال دادم، علایم از روز هفتم رحمم سمت چپش شروع کرد به درد گرفتن تادو سه روز بعدش کمرم خیلی درد گرفت الان کمرم بهتره ولی رحمم هر چند وقت یکبار درد میگیره، شکمم احساس میکنم همش حالت نفخ داره، شبیه علایم پرویودی ولی من هییییچ وقت موقع پریود علایمی ندارم

بچه ها شما استرادیول خارجی از کجا تهیه میکنین؟

من از یه داروخونه پرسیدم میگه دیسک ۲۸ تایی داریم واسه دانمارکه

به نظرتون خوبه همینو بگیرم؟

قبلا واتسون میخوردم الان نتونستم پیدا کنم

@سیلویا 

@مامان سوفی

چرا من نمیتونم بچه ها رو تگ کنم😶

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810