2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043959 بازدید | 684352 پست

سلام من یه هفته س پانکچر شدم همه دردام واره تموم میشه ولی یبوستم شدیده چن نوع شربت ملین گرفتم درست نشد کسی هس مثل من باشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت مهربونم خیلی لطف کردی،انشاله کوچولوت رو صحیح و سالم بغل کنی

مرسی عزیزم از دعای قشنگت

14 روز دیگه با خبر خوش بیا و مارو شاد کن، صبحم حتما صبحونه مقوی بخور  دیگه زیادم بیدار نمون خواب خیلی مهمه 

موفق باشی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام من یه هفته س پانکچر شدم همه دردام واره تموم میشه ولی یبوستم شدیده چن نوع شربت ملین گرفتم درست ن ...

اب خیلی بخور عزیزم 

معذرت میخوام یه گوش پاکن بزن تو روغن زیتون ماساژ رکتال بده این برای من خیلی جواب داده

چند روز پیش یکی از بچه ها از شیاف گلیسیرین هم خیلی راضی بود و تعریف میکرد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
جدی میگی عزیزم؟ آزاد هم میدن؟ مرکز ما فک کنم قبول ندارن برا سیلویا جون یه دونه دکارش داخل رحم تزر ...

نیلو جونم این ماه سونو نشدی ببینی چی شد وضعیت آندومترت؟ دارو میخوری؟ 

من خيلي ترسو هستم توي اين زمينه، حتي به سوزنش هم نگاه نميكنم😅

ببین منم دیروز نوشتم همینو، من از ترس آمپول حتی دکتر نمیرفتم اما انقد این چند روزه استرس کشیدم کی شوهرم برسه آمپولمو‌ بزنه تا پریروز تصمیم گرفتم هرطور شده خودمو از این مساله نجات بدم، بالاخره زدمو اتفاقا که اصلا درد نداشت، دیگه هر روز دارم خودم میزنم. باید اراده کنی، اولین بار و نهایت دومیش سختته اما امروز دیگه با خوشحالی آوردمو زدم، خیلی عادی

💚💖
انشالله فداتشم،برا خواهرمه خیلی براش دعا کنین 

حتما عزیزدلم

ایشالله به سلامتی

اشکال نداره فدای سر نینی نازت جواب غربالگری زودتر میاد عوضش خیالت بابت این راحت میشه بعد میری سلفری ...

عزيز دلمي، واقعا فداي سرش، فقط مامانش سرويس ميشه يكم😂 

صبح با خودم صحبت كنم ببينم ميزنم يا نه، وگرنه مجبورم توي اين كرونا برم بيرون

مرسي از راهنماييت عزيز دلم، خدا حفظ كنه ني ني گوگوليتو🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ببین منم دیروز نوشتم همینو، من از ترس آمپول حتی دکتر نمیرفتم اما انقد این چند روزه استرس کشیدم کی شو ...

توروخدا؟ اصلا تصورشم نميتونم بكنم😂 مكن اي صبح طلوع

از الان استرسشو دارم، به شوهرم گفتم بيا شب بزنش كه صبح خيالم راحت باشه، گفت زمانشو تغيير نده🥺 

اميدوارم فردا بتونم بزنم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
2810