2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044067 بازدید | 684356 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره قرار شد جفتش رو برم، خودم نرفته بودم همسرم رفته بود پرسيده بود. اگه خودم رفته بودم بهش ميگفتم يك ...

اشکال نداره فدای سر نینی نازت جواب غربالگری زودتر میاد عوضش خیالت بابت این راحت میشه بعد میری سلفری با خیال آسوده

آمپولتم بزن خودت، من ماه پیش امپولم تموم شده بود همون روزم ویزتم بود نوبت صبح و نداشتم بزنم ماما گفت چرا نرفتی آزاد بخری بزنی گفت دیگه اینکارو نکن به نظرم شمام ریسک نکن با اسنپ برو درمانگاه بزن برگرد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم مشکل ایمنی انعقادیت چی بود ؟ چسب جنین چطوره هزینش چقدره

ایمنیc5انعقادیApcr

چسب جنین یه امپول ۱۵۰ تومن بود موقع انتقال به بازوم زدن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم برای مشکلات ایمنی و انعقادی چکار کردین؟ منم دارم

قرص پردنیزولون و سرم اینترالیپید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
گفتن فردا صبح بیا تا بهت بگیم انتقام بدیم برات،روز ۴شنبه تخمک کشی داشته گفتن خیلی کیفیت تخمک عالیه ۸ ...

ایشالله هر 8 تاش برات جنین بشه عزیزم

فقط این 2 هفته استرس نداشته باش دنبال علایم نگرد فقط ارامش همین 3 روز استراحت کن بعدش کارایی مثه غذا پختن و کارای سبک انجام بده خم راست نشو

بچه ها از آناناس جواب گرفتن تا 5 روز روزی یه تیکه اناناس بخور سوپ قلم بخور 

چرا مثبت نشی عزیزم فقط کافیه اون بالایی بخواد 14 روز به خودت بگو مامان شدم براش شعر بخون لالایی بخون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بنظرتون این کار دکتر اشتباه نیست که همون روز تعداد جنین بگه وهمون روزم انتقال بده

بعضی جنینا تو دستگاه قابلیت رشدشون کمتره دکترا میگن تو رحم مادر شرایط مساعد تره برای رشد برای همین انتقال میدن انا جون استارتر همیشه انتقالاش به همین شکل بوده 3 تا 5 روز بعد پانکچر رفتن برای انتقال و بار سوم مثبت شدن خداروشکر 

ایمنیc5انعقادیApcr چسب جنین یه امپول ۱۵۰ تومن بود موقع انتقال به بازوم زدن

جدی میگی عزیزم؟

آزاد هم میدن؟

مرکز ما فک کنم قبول ندارن

برا سیلویا جون یه دونه دکارش داخل رحم تزریق کرده بود

یه دونه هم روز سه دور ناف زده بود

شما فقط یه دونه تو روز انتقال به بازو زدین؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ایشالله هر 8 تاش برات جنین بشه عزیزم فقط این 2 هفته استرس نداشته باش دنبال علایم نگرد فقط ارامش همی ...

قربونت مهربونم خیلی لطف کردی،انشاله کوچولوت رو صحیح و سالم بغل کنی

2810