2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043776 بازدید | 684338 پست
انوکسا دارم اینم باید قطع شه؟ دکترم رفته خارج، منشیشم به همراهش زنگ می زنم جواب نمیده.

عزیزم دقیق نمیشه گفت بستگی به شدت خونریزی داره..... 

مثلا برا من اولش که فقط لک بینی بود هیچی رو قطع نکرد فقط به دونه شیاف سیکلوژست اضافه کرد..... 

اما موقعی که به خونریزی افتادم یعنی جوری که ببخشیدا کف دستم خونی شد..... 

برا اون شرایط دو تا شیاف اضافه کرد انوکسانمم قطع کرد..... 

بعد که خونریزی قطع شد شیافها همچنان ادامه داشت اما انوکسوپارین رو مجدد شروع کرد.... 

بعد مجدد قطع کرد انوکسان رو..... 

چند بار اینطوری قطع و وصل کرد تا نهایتا اینکه چون تو سونو سایز هماتوم با وجود دفع لخته و خونریزی کم نمیشد کلا انوکسان رو قطع کرد و بعد غربال اول چون دیگه هماتوم کاملا رفع شده بود مجدد شروع کرد تا آخر بارداریم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم بنظرم ریسک نکن  یا خودت تزریق کن یا برو بیرون برات بزنن تزریقش کاری نداره خودت می ...

سلام عزيز دلم، من اصلا جرأت ندارم بزنم، درمانگاه هم از خونم دوره. خدا به خير كنه فردا رو🥺

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکار کنم یعنی بدون مشورت دکتر آمپول بزنم ؟ بد نباشه؟

من توصیه نمیکنم عزیزم سر خود اینکارو بکنی..... 

فعلا تا با دکتر تماس بگیری دراز بکش پاهاتم بلندتر باشه یعنی زیر پاهات بالش بذار..... 

انشالله رفع و کنترل میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چقد بعضی ها بی درکن یعنی چی از دکترت بپرس دیگه فکر نمیکنن چقد شما استرس داری شاید اصلا نتونستی تو او ...

تو مرکزتون به سوالات اورژانسی و پزشکیتون جواب نمیدن؟ 

چقد بعضی ها بی درکن یعنی چی از دکترت بپرس دیگه فکر نمیکنن چقد شما استرس داری شاید اصلا نتونستی تو او ...

من خودم اون زمان که به خونریزی افتادم یادمه شیم بود زنگ زدم بیمارستان آبان اتاق زایمان گفتم از بیمارهای خانوم دکتر طر ازی هستم با موبایل دکتر تماس گرفتن و بهم اطلاعات دادن که چیکار کنم حتی قشنگ یادمه گذاشتن رو پخش و من مستقیم جوابهای خانوم دکتر رو شنیدم..... 

شمام با مرکز یا بیمارستانی که میتونن با دکترت تماس بگیرن تماس بگیر..... 

@تورک آنا  عزیزم من یادمه شما خلط پشت حلق داشتی  من ماه دیگه انتقالمه  خیلی درگیر ...

عزیزم بله داشتم...... 

بعید میدونم ربطی به + یا - داشته باشه...... 

اما سعی کنین درمان کنین اینطوری خیالتون راحتتره..... 

@تورک آنا  عزیزم من یادمه شما خلط پشت حلق داشتی  من ماه دیگه انتقالمه  خیلی درگیر ...

برا من پنتاپرازول تجویز کرده بود تو سیکل و بارداری و.... 

چون برا من به رفلاکسم ربط داشت. 

دوستان اگه فردا آنوكسا نزنم اتفاقي ميفته؟ همسرم فردا نيست كه بزنه. چكار كنم؟

عزیزم انوکسان رو خودتم میتونی راحت بزنی.... 

دوستان اگه فردا آنوكسا نزنم اتفاقي ميفته؟ همسرم فردا نيست كه بزنه. چكار كنم؟

خودتون ميتونيد بزنيد زير شكم چربي داره درد نداره يهو دارتي بزن 

راستي قرار شد nipt را بديد؟ قبل اون دو روز بايد اسپرين و هپارين را قطع كرد انگار

فقط باید خدا بخواد بقیش وسیله اس من بار اول همه چیو رعایت کردم نشد ولی بار دوم رفتم دنبال علت اصلی ...

عزیزم برای مشکلات ایمنی و انعقادی چکار کردین؟

منم دارم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
توكلت به خدا باشه عزيزم كجا از دل مامانشون بهتر؟ حتما ميان قربونت برم😍😍😘😘😘

مشکل همینه دیگه چیکاجون تو دل مامان شون نمیان میرن تو لوله مامان شون    عین خودم تنبلن ی ذره حرکت کن بیا اینور دیگه بچه عه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم خودت رو نباز.....  خیلیا خونریزی و لک بینی داشتن ولی + هم شدن.....  من خودم روز 11 ...

باشه عزیزم، ممنونم، مناسفانه دکترمم رفته مسافرت نمی دونم چکار کنم خودم یه شیاف اضافه کردم، امروز سه بار شیاف گذاشتم، به نظرت فردا آمپول پروژسترونم بزنم برای احتیاط بیشتر؟ چون فقط شیاف داده بود و اینکه خیلی دل درد و کمردرد دارم و بارداری قبلیم سابقه هماتوم داشتم میگم نکنه اینم هماتومه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2810