2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043957 بازدید | 684352 پست
نگران نباش شرایط خیلیامون اینجوری یا لک لانه گزینی یا هماتوم شیافتو زیاد کن اسپرینتو قطع کن

انوکسا دارم اینم باید قطع شه؟ دکترم رفته خارج، منشیشم به همراهش زنگ می زنم جواب نمیده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم  منم امروز خیلی دل درد داشتم بیشتر استراحت کردم  تو هم استراحت کن آمپول ...

باشه عزیزم ممنونم، آمپول پروژسترون ندارم فقط شیاف دارم، میگم برم آمپول پروژسترون بخرم بزنم ؟ 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من اول درجه زدم بنظرت تزریق نشدگ

خوب نگاه کن ببین درجه شو بیبن مقدار دارو کم شده وولی ب احتمال زیاد تزریق شده 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
باشه عزیزم ممنونم، آمپول پروژسترون ندارم فقط شیاف دارم، میگم برم آمپول پروژسترون بخرم بزنم ؟ 

عزیز بزنی فک کنم بهتر باشه ببخش من جواب دادم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انوکسا دارم اینم باید قطع شه؟ دکترم رفته خارج، منشیشم به همراهش زنگ می زنم جواب نمیده.

به من گفتن اصلا انوکسارو قطع نکن

نمیدونم شمارو

دکترتون کیه؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
2810