2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044013 بازدید | 684354 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، من ۲۷ تیر نوبت دارم یعنی ۲۷م نیستن؟ ببخشید شما از مطبشون پرسیدین؟آخه ۲۹ میشه سه شنبه،سه شنبه ...

عزیزم من اینو تو بیمارستان شنیدم که به همکارشون گفتن. اما اگه ۲۷ وقت دادن به شما پس احتمالا زودتر بیان

💚💖
بچه ها من رفتم دستشویی، دستمال کشیدم دیدم دستمال خونیه، خیلی ناراحتم چکار کنم؟ کمرمم درد می کنه، تاز ...

نگران نباش شرایط خیلیامون اینجوری

یا لک لانه گزینی یا هماتوم

شیافتو زیاد کن اسپرینتو قطع کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

هاله داره من میبینم

مثبته عزیزم

الهی به سلامتی🥰🥰🥰🥰خیلی مبااارکه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من حاله رو میبینم.عزیزم اچ سی جی مصرف نکردی که؟ این چک بی بی های گرون بخر که دقیقتره

نه گل ففط استرادیول، از دست شوهرم بهش گفتم بره بگیره، میگه منکه نمیدونستم این چیه ففط گفتم اینو داده، امروزم خونه نیست، کسی هم ندارم بره بگیره، خودمم از خونه بیرون نمیرم، ان شاء الله شنبه میگم بره. بگیره 

هاله داره من میبینم مثبته عزیزم الهی به سلامتی🥰🥰🥰🥰خیلی مبااارکه

عزیزم دفعه قبل برام بی بی های مختلف قشنگ دوتا خط میفتاد، ولی خب بعد نیم ساعت خیلی ذوق میکردم ولی خب منفی شد، ولی این زیر سه چهار دقیقه اینجور شد ،بازم توکل به خدا 

هماتوم مشکلی ایجاد نمیکنه  استراحت میکنی درست میشه اصلا ناراحت نباش برو یه فیلم بذار نگاه کن ...

ممنون نیلو جون، مرسی از انرژی مثبتت، می سپارمش دست خدا  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها من رفتم دستشویی، دستمال کشیدم دیدم دستمال خونیه، خیلی ناراحتم چکار کنم؟ کمرمم درد می کنه، تاز ...

نگران نباش عزیزم 

منم امروز خیلی دل درد داشتم بیشتر استراحت کردم 

تو هم استراحت کن آمپول یا شیاف هر کدوم داری یه دونه بیشتر بزن

انوکسا هم اگه داری امشب نزن 

یه قاشق نشاشته هم تو اب حل کن بخور

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من روزی ۳۶ واحد سینال میزنم.اول درجه رو میزنم ۳۶ بعد سوزن رو وصل کنم اشتباهه؟یا اول سوزنو وصل کنم بع ...

اولدسوزن بعد درجه 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
من روزی ۳۶ واحد سینال میزنم.اول درجه رو میزنم ۳۶ بعد سوزن رو وصل کنم اشتباهه؟یا اول سوزنو وصل کنم بع ...

من با ۲۴ واحد ۸ تا فولیکول داشتم 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
2810