2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
ای جااانم خوبه علائم داری خیالت راحته  صبح قبل از اینکه از جات بلند شی بیسکویت ترد بخور بزار ب ...

اره هرکس خربزه میخواد پای لرزشم میشینه😂خداروشکر ولی سخته خیلی سخت😬دعا کن همینجوری بدون تهوع پیش بری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
به سلامتی سپیده جان، شما لک و اینا نداشتی اصلن، دو قلو بارداری عزیزم؟ 

ممنون عزیزم نه یدونس

نه عزیزم لک ندیدم خداروشکر تا الان

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو هنوز لکه بینی داری؟ 

اره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

@berenjak    

عزیز دلم یه زحمت میخواستم بهت بدم هر موقع تونستی اصلا عجله ای نیست

دستور اون حلوا گرمی که خواهرت برات درست کرده بود رو ازشون میگیری منم میخوام درست کنم بخورم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
کمک کمک کمک کمک من سه شنبه پانکچر کردم تا امروزم موقع راه رفتن درد دارم رفتم دستشویی ترشح سبز دیدم ...

برایه عفونی بعد پانچکر به من مترونیدازول ۲۵۰هر دوازده ساعت دو تا باهم تا ۷ روز داد میخوایی بگیر بخور خیالت راحت بشه چند تا تخمکو جنین داشتی

عزيزم من درد پريودي وحشتناك داشتم گاهي مسكن ديگه تاثيري نداشت دو سه تا ژلوفن ميخوردمو دوتا شياف پشت ...

خدارو شکر . منم خییییلی اوضاعم داغون میشد. گاهی یمشمردم روزی 7-8 تا مسکن میخوردم تازه بعد 3-4 ساعت تاثیر میذاشت. منم دکتر زیاد رفتم سرش همه میگفتن مشکلی نداره و طبیعیه.فقط یه ماما گف دهانه رحمت تنگه این باعث میشه خون برا بیرون اومدن خییلی فشار بیاره که باعث درد زیاد میشه. عکس رنگی هم داشتم. ممکنه با اینا تشخیص داده نشده باشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کمک کمک کمک کمک من سه شنبه پانکچر کردم تا امروزم موقع راه رفتن درد دارم رفتم دستشویی ترشح سبز دیدم ...

عزیزم نگران نباش..... 

با دکترت مطرح کن..... 

احتمال عفونت هست اما نگران نکن خودتو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هم با سونو داپلر معلوم میشه و هم آزمایش خون Ca125

اهان ممنونم گلم. من هیچ کدوم اینارو نداشتم تا حالا  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدارو شکر . منم خییییلی اوضاعم داغون میشد. گاهی یمشمردم روزی 7-8 تا مسکن میخوردم تازه بعد 3-4 ساعت ت ...

عزیزم از نظر آندومتریوز بررسی شدی؟ 

اگه تهرانی حتما یه سر کلینیک آندومتریوز این سینا برو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربون دل پاکت آلاجونم... ممنونم که انقد مهربونی.. الهی که خدا به خواسته ی دلت برسونتت الساعه..💙 پ ...

قربوووونت برم عزیزم. همه ی شما اینجا جای خواهر نداشتمین  . ی جوری اینجا همه مون به هم وصل شدیم مث ی خونواده که دلشون دائم برا هم میتپه. ان شاالله خوش خبر باشی عزیزم    

خدارو شکر . منم خییییلی اوضاعم داغون میشد. گاهی یمشمردم روزی 7-8 تا مسکن میخوردم تازه بعد 3-4 ساعت ت ...

عزیزم من آندومتریوز داشتم تو سونو ها هیچی مشخص نبود یعنی لااقل تو سونو های معمولی..... 

من هر ماه چند روز بابت پریود عملا فلج بودم و زندگیم تعطیل میشد و کارم به سرم و این داستان‌ها می‌کشید..... 

تشخیص آندومتریوز داده شد.... 

لگنم درگیر بود..... 

خدارو شکر بعد لاپاراسکوپی دیگه خوب شدم..... 

الان درد یا ندارم یا اگه داشته باشم معمولا به مسکن نمی‌کشه و نهایت یه درد سبکه.... 

سلام عزیز دلم منم پیش دکتر افلاطونیان میرم..ماه قبل بهم گفتن روز ۱۴بیا..روز ۱۴رفتم سونم کردن و سه رو ...

منم خیلی دلم میخواست برم یزد. ولی واقعا سخته. دوری راه اینکه تنهام و مرخصی برا همسر سخته و...

2810