2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044104 بازدید | 684359 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دکتر گفت ینی ۱۲برم انتقال نمیده دارو میده براسیکل بعد

من ماه پیش انتقال داشتم عزیزم..ز زدم گفتن دارو بخور بیا روز ۱۴..دارو میدن برا افزایش ضخامت رحم..سونو میکنن و اگر ضخامت خوب بود و مشکل نبود چند روز بعد انتقال میدن..حالا شمارو نمیدونم چ جوریه..چ کار میخان انجام بدن...

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام خانوما اینجا کسی هست دارو اضافه و دست نخورده و تاریخ دارو بخره . من یسری دارو گرفتم برا شوهرم ک بنا ب دلایلی اصلا نخورده و مونده .حیفه کلی پولشو دادم .میخام بفروشمشون . کسی هست بخره ؟ال کارنتینه مایع س.برا تقویت اسپرمه

الان تهوع زیاد پدرمو دراورده هیچی چاره اشو نمیکنه سردرد تکرر ادرار میل به ترشی و از شیرینی بدم میاد

ای جااانم خوبه علائم داری خیالت راحته 

صبح قبل از اینکه از جات بلند شی بیسکویت ترد بخور بزار بالا سرت

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آخی آره آدریانا یادمه ولی مشکلشونو نمیدونستم نه مشتاق هر دو مدل رو انجام میده. طوطیا مشتاق میره، ان ...

شاید جدیدا با سو نو هم انتقال میده .اون موقع که من انتقال دادم برای همه بدون سونو انتقال دادن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم از دادی؟

اره عزیزم. بفاصله دوروز بتا از 3500 شد 3950😥

بهم گفتن داروهاتو قطع کن بیا بهت قرص بدیم برا دفع. ولی دلم نیومد گفتم بزارید یبار دیگه شنبه برم سونو. گفتن هرروزش برات خطره بیخیال این بارداری شو😥

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
بچه ها پس چرا دکتر امپول پروژسترونو قطع نمیکنه دوازده هفتم داره تموم میشه خب داغون شدم😭😭😭😭😭😭

ندا جون چند هفته قلب جنینت دیده شد ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره عزیزم. بفاصله دوروز بتا از 3500 شد 3950😥 بهم گفتن داروهاتو قطع کن بیا بهت قرص بدیم برا دفع. ول ...

عزیزم انشالله که میری سونو خدا برات معجزه کنه اگرم خدانکرده اتفاقی افتاد هنوز کلی فرصت داری 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810