2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044126 بازدید | 684361 پست
هنوزم این علائمو داری من دو سه روز قبل از ازمایش معده درد و تهوع زیاد داشتم ولی بعد از ازمایش تقریبا ...

الان تهوع زیاد پدرمو دراورده هیچی چاره اشو نمیکنه

سردرد تکرر ادرار میل به ترشی و از شیرینی بدم میاد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی عزیزم 😘😘ان شاءالله 🤲🤲 بدنت بیشتر گرم میشد یا سرد ؟ لکه لانه گزینی هم دیدی؟

گاهی گر نیگرفتم ولی پاهام یخ بود

من کلا لکه بینی و هماتوم دارم 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اشتباه تایپ کردم🙈 منظورم آدریانا بود  مشتاق هم با عمق رحم انتقال میده ولی خوب من بازم فکر ...

آخی آره آدریانا یادمه ولی مشکلشونو نمیدونستم

نه مشتاق هر دو مدل رو انجام میده. طوطیا مشتاق میره، انتقال اول بدون سونو بود اینبار که مثبت شد با سونو انجام داده بودن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بعد از سونو خونریزی کردی یا قبلش ؟؟ زنگ بزن به دکترت که یا امپول اضاف کن یا اگه انوکسا داری قطع کنه ...

قبلش،زنگ زدم بیمارستان عارفی خودش نیست،ماما گفت برو سونو بده اگه ساک بارداری بود شیافت رو بکن ۳  تا،اسپیرینم قطع

منم ساکن خود یزد نیستم یزد میرم دکتر واقعا ینی منم ۱۲برم ۳روزبعد انتقال میده

ضخامت رحم رو‌چک میکنه..بستگی ب رحم داره عزیزم 

استرادیول میخوری؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
منم ماه دیگ باید برم ۱۸تا جنین دارم دارو فقط فولیک اسید

ب سلامتي عزیزم..چرااا بهت نگفتن استرادیول بخوری؟؟!!!

مشکلتون چی بوده ؟

جنین فریز داری؟

خب خدای نکرده اگه ماها داشته باشیم چی میشه؟ چجوری تشخیص بدن؟😐 شما علائم هم داشتین؟

بعضیها گفتن با سونو داپلر براشون تشخیص داده شدن ولی من دوبار داپلر انجام دادن اصلا مشخص نشد هیچ علایمی نداشتم چون میگن وقتی موقع پریود درد خیلی زیاد و خونریزی شدید داشته باشی مشکوک به اندومتریوزی در حالی که من هییییچ دردی نداشتم دکتر میگفت اندو خیلی درد داره چطور تحمل میکنی من تعجب میکردم چون واقعا هیچ دردی نداشتم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
آره من دکترم افلاطونیان هست ولی موندم چرا گفته ۱۲سیکل برم همه میگن۲ یا۳سیکل

منم برای انتقال روز ۱۴ سیکل رفتم سونو چون فریز هستن لازم نیست حتما روز ۲ و ۳ بری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نمیدونم هیچی نگفت فقط اسید فولیک  آره ۱۸تا فریز دارم

حتماااااا ز بزن بپرس عزیزم..اگر بخاد برات انتقال بده باید از روز ۲پریوذی استرادیول بخوری..اگر نه ک لازم نیست..مشکلتون چی بوده ؟