2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044514 بازدید | 684391 پست
عزیزم چقدر لذت بخشه عکس بیبی چک مثبت🤩🤩  خیلی بهت تبریک میگم گلم ان شاءالله صحیح و سالم بغل ک ...

ممنون مهربون بابت دعای قشنگت در حق من و دوستان، انشاءالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

دوستان میخواستم یه مشورتی بکنم باهاتون🤔🤔

خیلیاتون میدونین که تو سونوی ان تی چقدر منو ترسوندن و گفتن ان تی بالاست جواب آمنیوسنتز و دوبار اکوی قلب و دوبار هم آنومالی تو هفته های ۱۸ و ۲۵ شکر خدا خوب و سالم بود میخواستم سونوی سه بعدی رو هم برم تا دیگه خیالم راحت شه..اول اینکه کسی اینجا بوده انجام داده باشه؟ شماها بودین میرفتین؟ برا نینی ضرری نداره؟

لطفا اگه میدونین راهنماییم کنین بین دو راهی موندم🤔

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلو  و داداشم  برام دعا کنین خوب پیش بره گاهی وسط راه دچار تردید میشم خیلی داغونم

بخدا یه لحظه تردید نکن بهت قول میدم به همین زودیا مامان میشی دوباره عزیزم بعد همش با خودت بگی کاش زودتر انجام داده بودم😉😉

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون مهربون بابت دعای قشنگت در حق من و دوستان، انشاءالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت گلم   &nb ...

ممنون عزیزدلم فدات😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی شوره جان باورت میشه من اصلا نمیدونستم میشه تلفنی پرسید چشم گلم حتما زنگ میزنم میپرسم که مطمئن ...

سوالاتت رو بپرس منم نمی دونستم طی دوسال تجربه یاد گرفتم

خدایا شکرت
ببینی کیفیت تخمکات چه جوری بوده اگه بیشترش جنین شده باشه پس کیفیت تخمکو اسپرم خوب بوده

عزیزم این برگه رو کلینیک داده. با این میشه تشخیص داد چند تا تخمک داشتم؟

https://s4.uupload.ir/files/20210701_190728_rkxk.jpg

به همسرم گفته یه تعداد جنین هم هست که دو هفته دیگه خبرشو میدیم!!!!

https://s4.uupload.ir/files/20210701_190652_crfy.jpg

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم این برگه رو کلینیک داده. با این میشه تشخیص داد چند تا تخمک داشتم؟ https://s4.uupload.ir/file ...

عزیزم ۲۲ تا تخمک داشتی که ۲۰ تا جنین شده که تا روز سوم ۸تا از جنینا ۸سلولی شدن و ۱۲ تاشون ۴سلولی موندن 

برای همین گفتن ۸تا جنین دارین بقیه رو میخوان ببینن میمونن یا نه  

من امروز ازمایشای اولیه بارداری رو دادم از ازمایشگاه زنگ زدن که ادرارت باکتریوری شدید و گلبول سفیدت ...

آزمایش رو به دکتر خودت نشون دادی؟ چون ivig و پردنیزولون داشتی ممکنه بالا پایین بودن فاکتورا از اونا باشه دکتر خودت میتونه نظر بده 

آزمایش رو به دکتر خودت نشون دادی؟ چون ivig و پردنیزولون داشتی ممکنه بالا پایین بودن فاکتورا از اونا ...

نازنين جون زينبي جونو نميتونم تگ كنم ميشه برام زحمتشو بكشي.

خداياشكرت....❤️ 
مرسی از دلگرمیت عزیزم. فکر کنم منو شما انتقال قبلیمون تقریبا باهم بود اگر اشتباه نکنم؟ امیدوارم این ...

قربونت گلم بله ولی من وسط راه انتقال رو کنسل کردم رفتم دوباره پانکچر شدم این اولین انتقالمه انشالا اینبار  مثبتی عزیزم

زينبي جون من ١٩ هفتمه چندروزه حركت جنين سمت راستمو حس ميكنم سمت چپ اما خيلي خيلي كمتره چرا؟ جفت راستي خلفيه جفت چپي قدامي سر همين سه چهارروز پيش رفتم ضربان قلبشونو گوش كردم بازم سمت چپي به سختي شنيده شد ميترسم😔😔نوبتت دكترمم ١٠روز ديگست كار خاصي لازمه انجام بدم؟ 😢

خداياشكرت....❤️