2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044411 بازدید | 684386 پست
نه گلم اشتباه نکن اون خون هایی هست که جمع شده  کنم نمیگم بلند شی غذا درست کنی، فقط یه چرخی بزن ...

چشم گلم

خیلی ممنون از لطفت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بچه ها یادتونه با کبودیای هپارینم درگیر بودم  تو یه مقاله خوندم که تنها راه کاهش کبودی ف ...

من اینو اونموقع ام بهت گفتم که😄

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

"رها و معجزه" ی مهربونم؛ خیلی ممنونم که بیادم بودی..💙 تو این شرایط، بودن شما دوستای مجازی خیلی باع ...

پونه جون خیییییییییلی ناراحت شدم. از عمق وجودم درک می کنم حالتو.ولی هنوز که معلوم نیس چیزی توکل به خدا.. منم دو بار خارج رحمی داشتم میدونم چقد این برزخ سخته برا ادم.برا همین از ته ته دلم هر زمانی که یادم بیفته دعا می کنم که ان شاالله روند آزمایشا و بتا طبیعی بالا بره و بیای با خوشحالی خبر دیده شدن نی نی مونو بدی. برات نذر کردم ان شاالله بیا خبر خوش بده نذرمو ادا کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

من امروز ازمایشای اولیه بارداری رو دادم

از ازمایشگاه زنگ زدن که ادرارت باکتریوری شدید و گلبول سفیدتم ۱۲۳۰۰

رفتم بیمارستان یه نوع پودر و سفکسیم دادن

بنظرتون از چیه

چیکار کنم؟

https://s4.uupload.ir/files/img_20210630_054554_blce.jpg

جووووونم چ خوش رنگه. مبااااارکه ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رزاقی که دکتر کار درستیه. منم سپتوم هم داشتم نگران نباش احتمالن با همون ال دی لکبینی قطع میشه م ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم. فکر کنم منو شما انتقال قبلیمون تقریبا باهم بود اگر اشتباه نکنم؟ امیدوارم این بار مامان بشی نازی جان.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈