2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044532 بازدید | 684393 پست
من شش روز موندم بعدش هم با هواپیما برگشتیم  اره راه دور سخته و هزینه های زیادی داره

خیلیییی...پس منم باید بمونم..تو این شش روز کاملا استراحت بودی؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیییی...پس منم باید بمونم..تو این شش روز کاملا استراحت بودی؟؟

اره کاملا استراحت بودم فقط برا دستشویی بلند میشدم 

غذام هم تو تخت میخوردم 

تا روز شش هم حمام نرفتم

روز شش هم برگشتیم 

از روز هفت هم دیگه کارهای سبک انجام دادم اشپزی میکردم ظرف میشستم ولی خیلی یواش یواش 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره کاملا استراحت بودم فقط برا دستشویی بلند میشدم  غذام هم تو تخت میخوردم  تا روز شش هم ...

باشه عزیزم مرسی❤❤

انشاالله بارداری راحتی داشته باشی 🤗

سلام سارا جون خوبی عزیزم ؟؟😍 در چ حالی ؟ کی ب سلامتی انتقال داری؟؟؟❤❤

سلام جونم فعلا که نی نی دیگه ندارم باید دوباره پانکچر کنم ببینم اینسری خدا برام چی میخواد توکل به خودش.😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام جونم فعلا که نی نی دیگه ندارم باید دوباره پانکچر کنم ببینم اینسری خدا برام چی میخواد توکل به خو ...

عزیز دلمممم ب سلامتی انشالله..الهییی ک ایندفه کلییییی نی نی خوب و عالی براتون تشکیل بشه😍😍😍❤❤

عزیز دلمممم ب سلامتی انشالله..الهییی ک ایندفه کلییییی نی نی خوب و عالی براتون تشکیل بشه😍😍😍❤❤

قربونت برم دوست مهربونم انشالله. انشالله خودتم بری نی نی رو بیاری و برات بمونه. ❤❤

سلام عزیزم نسبت ب من چه حسی داری روز نهم انتقالمه

وای من یادم نمیره روز نهم بود بی بی زدم یه هاله افتاد دستام داشت میلرزید چقدر استرس کاذب بودنشو داشتم انشالله که وقتی بی بی میزنی مثبت باشه از خوشحالی اشک بریزی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
هر روز پروژسترون دارم حالا ک زدم چیکار کنم؟جذب میشه واسه جنینم؟ شیافم روزی دوتا هپارین ب بازوم می ...

عزیزم منم دکترم گفت به ران بزنم ولی نزدم درد داشت کلا به باسن زدم نگران جذبش نباش 

وای من یادم نمیره روز نهم بود بی بی زدم یه هاله افتاد دستام داشت میلرزید چقدر استرس کاذب بودنشو داشت ...

ای جونم حالا میدونی من اون روز که داشتی برمیگشتی تهران رو هیچ وقت فراموش نمیکنم اومدی اینجا نوشتی خونریزی داری وای یعنی من اینقد ناراحتت شدم با صدای بلند توی خونه خدا رو صدا کردم گفتم خدایا خودت کمکش کن نی نی براش بمونه خدا رو هزار مرتبه شکر که نی نی موند انشالله که صحیح و سلامت به دنیاش میاری عزیز دلم❤❤❤❤❤

ای جونم حالا میدونی من اون روز که داشتی برمیگشتی تهران رو هیچ وقت فراموش نمیکنم اومدی اینجا نوشتی خو ...

اره خیلی روزای بدی داشتم بدون هیچ امیدی قربون دل مهربونت برم من .انشالله به حق فاطمه زهرا این بار کلی جنین با گریدهای عالی داشتی باشی و با انتقالت مثبتشی اونم چندقلو😍😍😍