2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست
مرسی گلم یعنی نیازی نیست که خود ماما هماهنگ کنه .باید نامه داشته باشیم درسته ؟

نه ماما هماهنگ نمیکنه

نامه نداشتم روز پانکچر بالای برگ ترخیصم نوشتن مراجعه به اتاق عمل. بعد خودم پرونده ام رو بردم اتاق عمل طبقه۳ و گفتم برای هیسترو نوبت میخام. منشی گفت ماهی که میخای انجام بدی روز اول پریودت تماس بگیر بهت نوبت میدیم.

تماس گرفتم بعد اسم دکترمو پرسیدن و گفتن پرونده رو چک میکنیم چند دقیقه دیگه تماس میگیریم.

یعنی دکتر داخل پرونده دستورشو می نویسه و فکر نمیکنم نیاز به نامه ی ارجاع باشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونوادم بیشتر حرصم میدن بس ک گوشی تو دستم میبینن باید سریع قایم کنم 

یک بار که با همسرت میری پیش دکتر از دکترت بخواه تا واسش توضیح بده که هیچ مدرک قابل اسنادی که نشون بده گوشی روی جنین اثر میگذاره وجود نداره فقط تو بعضی مقالات گفته شده امواج وای فای ممکنه موثر باشه تازه اونم به طور قطع ثابت نشده 

سلامت باشی عزیزم     راستش میگم نکنه مثبت کاذب باشه، ترس اینو دارم، چون هاش سی جی رو شش رو ...

نه انشاالله مثبته از اول حس میکردم شما هم مثبت میشین

منم مثل شمام بخاطر کار همسرم استان بوشهر زندگی میکنیم مرکز اصفهان میرفتم 

حالا از خونمون تا اصفهان 12 ساعت راهه تا شیراز 5 ساعت 

نمیدونم واسه دکترم چیکار کنم از طرفی سه ماه اول مسافرت خطرناکه از طرفی جایی که زندگی میکنم از نظر پزشکی ضعیفه و دکتر خوب نداره همش دانشجو طرحی 

در مورد دکتر گویا مددی اطلاعی شیراز  داری یا یه دکتر خوب دیگه که تو زمینه ای وی اف باشه ؟؟

به نظرت الان قبول میکنن زیر نظرشون باشم ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی گلم یعنی نیازی نیست که خود ماما هماهنگ کنه .باید نامه داشته باشیم درسته ؟

آستاره جون اگه تونستی از دکتر درمورد انتقال با سونو بپرس. من قبلا با رئیس بخش زنان حرف زدم میگفت دو نمونه رو انجام میدیم و دکتر خودش باید تشخیص بده که با سونو باشه یا نه. حس کردم جدی نمیگه برای اینکه کم نیاره اینجوری گفت.

یه مقاله خوندم نوشته بود طبق تحقیقی که روی جامعه ی آماری انجام شده، از بین کیس هایی که بدون سونو (لمس بالینی) انتقال داشتن ۲۳ درصدشون باردار شدن ولی کیس هایی که با سونو انتقال داشتن بین ۲۸تا ۳۲ درصد.

بعلاوه اینکه خارج رحمی، یا سقط و مرده زایی ... با نوع انتقال هیچ ارتباطی نداره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻