2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044178 بازدید | 684362 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جان  عزیز من سابقه پره اکلامپسی دارم اسپرین و انوکسا پارین مصرف میکرذم خون دماغ زیا ...

سلام عزیزم خوبی خوبی؟ الان چند هفته هستی؟ 

نه بعید میدونم یادش رفته باشه، ولی ازش بپرس

بالاخره شما عوارض مصرف آسپرین داشتی و اگر ادامه دار میشد ممکن بود خطر ساز باشه

چیز بیشتری نمیدونم گلم، حتما نگرانی های خودت رو با دکتر مطرح کن

آره خب، خودشون دیدم گاهی برای بعضی موارد پیشنهاد میدن  

زینبی جون دوستم ۷ هفته هستش به روش طبیعی باردار شده حدود ۱۰ روزی هم هست خونریزی داشته امروز دکترش براش ویتامین k نوشته حالا میگه زدم گوگل میگن باعث لخته شدن خون میشه آیا درسته یعنی نخوره؟ ۴ تا براش نوشته هر دو روز 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حالم خیلی خرابه. با یه پانکچر داغون شدم. با خودم میگم بقیش چی میخواد بشه. تازه من باردار هم بشم هررو ...

عزيزم اينجوري نگو هممون به نوعي سختي كشيديم تو اين راه اثرات دارو هستش كه اينجوري داري اذيت ميشي انشالله اين سري بهترين اتفاقا برات ميفته توكلت به خدا باشه.

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزان  من یه مشکل جدی پیش اومده برام . حدود ۸۰ روز از زایمانم گذشته ولی همچنان خونریزی د ...

سلام عزیزم خوبی خوبی؟ 😢😢😢😢😢 چه قدر گناه داری آخه 

نه گلم اطلاعی ندارم، ان شاء الله زودتر خوب بشی

فقط به هیچ وجه داروهای گیاهی و کاسنی و... هیچ چیزی بدون مشورت دکتر نخور 

چیکا جان توی بارداری میشه اپلاسیون انجام داد ؟؟ و اینکه صبحانه چیا بخوریم اخه چندجا خوندم پنیر ز ...

اپلاسيون نميدونم عزيزم فكر نميكنم مشكلي داشته باشه بازم بيشتر تحقيق كن. من پنير پاستوريزه ميگرفتم ميخوردم الان ليقوان ميخورم. پنيرو گردو بخور 

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلم آیدی زینبی جون رو داری میخوام تگش کنم سوال بپرسم. شما نمیدونین چرا سه روز بعداز پانکچر پری ...

آهان بعد از پانکچر که درسته دیگه آدم اغلب زود پریود میشه منم مثل شما بودم 

بعضیا هم دو هفته بعدش پری میشن