2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
"رها و معجزه" ی مهربونم؛ خیلی ممنونم که بیادم بودی..💙 تو این شرایط، بودن شما دوستای مجازی خیلی باع ...

پونه ی قشنگم

قربون دل شکستت گلم میدونم خیلی سخته ولی توکلت رو از دست نده

بسپار به خدای مهربونت

همه ما اینجا یه جوری داریم درد میکشم یکی با منفی شدن یکی با بی پولی و به زور خرج درمانو رسوندن یکی ام با طعنه های دردناک و همراه نبودن همسرش و.......

پس خداروشکر همچین همسر مهربونی داری که همه جوره کنارته

دل به خدا بسپار قطعا سرنوشت قشنگتری پیش روته😥

انشالله خودش کمک کنه

حتما دعات میکنم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ممنون فداتشم از ته ته دل برای همتون این روزهای پراز حالت تهوع رو از خدا میخوام 😁 اره بخدا این ضخامت ...

بازم خداروشکر خداهوای بنده‌هاش داره واقعامعجزه وجود داره مراقب خودت باش عزیزدلم باحال خوب دلت برای همه دوستان دعاکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اتفاقا منم همین رو به شوهرم گفتم .واقعا لطف میکنن .فقط نگفتن که کجا باید مراجعه کنیم ؟ البته فک ...

فکرکنم سایتی چیزی باید باشه یا شاید ازکافی‌نتی جایی باید پرسید نمیدونم دقیقا

تا اونجا كه ميدونم داروها بعد پانكچر قطع ميشه فقط پروژسترون  ميدن كه زودتر پريود بشيد  ...

سلام عزیزم شما بودید قبل انتقال آنتی بیوتیک گفتید خوردید؟ اگه آره میشه بگید چی بود قرصتون و از کی و چه مقدار  خوردین؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم شما بودید قبل انتقال آنتی بیوتیک گفتید خوردید؟ اگه آره میشه بگید چی بود قرصتون و از کی و ...

داكسي سيكلين  ده تا از ٥ روز قبل از انتقال هر ١٢ ساعت يك عدد  كه براي روز انتقال تموم بشه ،
و  شش عدد تينافاس را هم از دو روز قبل انتقال هر ١٢ ساعت ٢ تا با هم 

سمر جون تو اورگالوتران داشتی؟ از کدوم داروخونه خریدی؟

سلام بله عزیزم داشتم از داروخانه فتح گرفتم ولی گلم من پانکچرم پارسال اول بهمن ماه بود .

"رها و معجزه" ی مهربونم؛ خیلی ممنونم که بیادم بودی..💙 تو این شرایط، بودن شما دوستای مجازی خیلی باع ...

پونه جان چرااینقدر خودت اذیت می‌کنی فدای دلت بشم من، اولا صبرکن ببین جواب آزمایشات چی میشه؟ بعدم نهایت ی سونودیگه میری تاببینن چطورشده وضعیتت،توالان ی قدم جلوهستی همینکه باردارشدی جای شکرداره یعنی بدنت جواب داده بعدم بهفکرهمسرتم باش توخودت خالی می‌کنی ولی اون می‌ریزه توخودش طفلک هنوزامیدداشته باش تاخداهم کمکت کنه عزیزم

داكسي سيكلين  ده تا از ٥ روز قبل از انتقال هر ١٢ ساعت يك عدد  كه براي روز انتقال تموم ...

اوکی مرسی عزیزم اینا تداخل با قرص استرادیول و آسپرین و لووتیروکسین نداره؟ شما میدونید برای کسی که مشکل سنگ کلیه داره خوردنش ایرادی نداره؟ آخه منم میخوام بخورم ولی نمیدونم تداخل داره با داروهام یا نه دکترمم نمیده این قرصارو پرسیدم ازش که میشه آنتی بیوتیک بخورم گفت نه.

اوکی مرسی عزیزم اینا تداخل با قرص استرادیول و آسپرین و لووتیروکسین نداره؟ شما میدونید برای کسی که مش ...

نه تداخلي نداره منم داشتم استراديول و ليوتيروكسين و اسپرين را 

انتقالتون با كي هست؟ 

نه تداخلي نداره منم داشتم استراديول و ليوتيروكسين و اسپرين را  

اوکی مرسی گلم ممنون. من سابقه سنگ کلیه دارم یجا خونده بودم داکسی سایکلین  کسایی که مشکل کلیوی دارن نباید بخورن حالا نمیدونم این سابقه سنگ کلیه هم جزش میشه یا نه.

بازم ممنونم از جوابت گلم

نه تداخلي نداره منم داشتم استراديول و ليوتيروكسين و اسپرين را  انتقالتون با كي هست؟

من مرکز مام میرم انتقالم یا با دکتر نصر میشه یا دکتر علیرضایی .

بعد پانکچر کی انتقال میدن الان ب من گفتن پریود شدی بیا یعنی از همون روز شروع میکنن ب تجویز استرادیول ...

سوال منم هس اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵