2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
دکتر اصلیم دانایی ولی ب خاطر هزینه ها رفتم جهاد عملم افتاد ب موسی پور تو کجا درمان میشی

من میرم بین المللی

پریود که شدی میری اگه وضعیت بدنت خوب باشه ماه اول انتقال میده 

اگه نه یه ماه میندازه عقب 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میتونستم برم امروز اصرارم کردم که برم ولی قبول نکردن وصلم کردن ب پاسخگویی گفتن ال دی خوردی گفتم ن ...

معمولا يك دوره ld ميدن و سيكل بعدش انتقال ميدن ، پنجم بري ديگه ديره براي انتقال

بچه ها من اورگالوتران پیدا نمیکنم بایدچی کار کنم؟😔 کسی هست که داروخونه ای بشناسه که داشته باشه تو ...

حتما هست كه دادن از داروخانه ي مراكز ivf بپرسبد ولي پيدا هم نشه مهم نيست به جاش سينافكت ميدن همون كار را ميكنه 

الان سرچ كردم داروخانه دكتر نثار حسيني داره

حتما هست كه دادن از داروخانه ي مراكز ivf بپرسبد ولي پيدا هم نشه مهم نيست به جاش سينافكت ميدن همون كا ...

من برای پانکچر بعدی چه تقویتی هایی خوبه به دکترم پیشنهاد بدم؟دفعه قبل فرتیل اید ورویال ژل خوردم.

یا رب العالمین
همبشه پشتشونو كردن بهمون و خواب تشريف دارن☹️ولي گفتن يه دختر يه پسر احتمالا. براي شمارو نگفتن؟

عزیزم یه سوال

من الان۱۰هفته م دیروز رفتم دکتر بازم کلییی آمپول ناپروکسین و شیاف داد بهم لکه بینی و غلظت ندارما

تا کی باید استفاده کنم از اینا😢

سلام خانما

کسی میدونه چند وقت بعداز هیسترو انتقال میدن؟

قراره هنگام هیسترو خراش هم بدن

لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
بچه ها کسی از کابر پونه خبر داره بارداریش صد در شد ان شاالله؟ @پونه

"رها و معجزه" ی مهربونم؛ خیلی ممنونم که بیادم بودی..💙

تو این شرایط، بودن شما دوستای مجازی خیلی باعث دلگرمیه..
این روزا مثل مرغ سرکنده شدم😭 خستم ازین همه انتظار... انتظار لعنتی 10ساله... انتظار لعنتی 5بار انتقال ناموفق... انتظار مثبت شدن.. انتظار بالارفتن بتا...انتظار دیدن ساک... انتظار و انتظار و انتظار...
ازین همه انتظار دارم به احتضار میرسم انگار..😭
دوشنبه 7تیر رفتم سونو ولی ساک کجا بود😭
"گشتم نبود؛ نگرد، نیست..."
شب و روزم شده گریه... چرا ازاول اصلا مثبت شد که انقدر شادیم کوتاه باشه...
گفتن فقط یه چیزی شبیه توده میبینن، اونم ریز..
فکر کن بعدِ 18روز از مثبت شدن ازمایشم. هیچی تشکیل نشده غیراز یه توده کوچیک.. حتی نتونستن بگن چیه. فقط گفتن توی دوروز متوالی بتا رو تکرار کن تا بببنیم روند بارداری به چه صورته... دیروز ازمایش اولو دادم. مونده صبح فردا...
میدونی الان آرزوم چیه؟
کابوس بارداری خارج از رحم دوباره برام تکرار نشه..😥
بیخیال جسم، روح و روانم به هم ریختست. خصوصا وقتی میبینم همسرم واسه ناراحت نشدن من هرکاری داره میکنه؛ حتی دادنِ امیدِ واهی بهم...😥
ازینهمه توجه و امیدواریو دلداریش دلم به درد میاد و عذاب وجدان میکُشدم...😭
کاش تموم بشه اینهمه شکنجه...😭😭

ببخشید اگه ناراحتتون کردم... ولی فقط شماهایید که میشه راحت باهاتون دردودل کرد...

روزای خوب مادرشدن و یه بارداری شیرین رو با این قلب شکستم واسه همه خانومای منتظر آرزو میکنم💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
عزیزم یه سوال من الان۱۰هفته م دیروز رفتم دکتر بازم کلییی آمپول ناپروکسین و شیاف داد بهم لکه بینی و ...

عزيزم من الان ١٩ هفتم بازم يك روز در ميان شياف استفاده ميكنم جاي ني ني رو محكم ميكنه دكترم گفت ميتوني قطع كني ولي من استفاده ميكنم. احتمالا از ١٥ هفته به بعد مقطعي برات قطع ميكنه

خداياشكرت....❤️ 
2810