2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044532 بازدید | 684393 پست
سلام. بچه دار شدی شما؟ من تنبلی تخمدان دارم تازه هم عقد کردم. میشه از شوهرت بپرسی ببینی بیمه چیه چج ...

نه سال پیش ما فک کنم صد تومن کلا دادیم و بیمه کردیم. ان شاءالله  طبیعی باردار میشی گلم. 

صلوات  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو سیکل انتقالم.دکترم فقط اسپرینو فولیک اسید داده    

خب شاید نیاز نبوده ولی من شنیدم ویتامین دی با ای رو موفقیت ای وی اف خیلی تاثیر گذاره من از پانکچر تا انتقال که تقریبا ۵ ماه طول کشید هرشب یه ویتامین دی ۱۰۰۰ خوردم البته قبلش ازمایش دادم شاید شما سطح ویتامین دی خب بوده تو بدنتون ولی شب انتقال یه دی ۵۰۰۰۰ بخور 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من از مرکز مون پرسیده بودم قبلا گفتن حتی مقعد رو تا س ساعت بلند نشو از جات‌ . برای همین نگران بودم.& ...

نه فداتشم زودي جذب ميشه نگران نباش گلي😘😘❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
من تو سیکل انتقالم.دکترم فقط اسپرینو فولیک اسید داده    

من خیلی چیزا رو خودم تحقیق میکردم به دکترم پیشنهاد میدادم اونم میگفت بخور تو خودت پیشنهاد بده ببین دکترت چی میگه 

خب شاید نیاز نبوده ولی من شنیدم ویتامین دی با ای رو موفقیت ای وی اف خیلی تاثیر گذاره من از پانکچر تا ...

بباشھ عزیزم فردا وقت دارم.به دکترم میگم.ممنون.دکترم تو سیکل پانکچرمم ویتامین نداد ھیچی

بباشھ عزیزم فردا وقت دارم.به دکترم میگم.ممنون.دکترم تو سیکل پانکچرمم ویتامین نداد ھیچی

انشالله که صاحب یه دو قلو ناز بشی عزیزم ❤

سلام سیلویا جون من امروز  صبح پریود شدم زنگ.طدم.مرکز که برم پیش خانوم دکتر برای شروع سیکل انتقا ...

براي پانكچر و انتقال از روز دوم پريود دارو ميدن امروز خانم دكتر هست ابن سينا بين مريض برو شايد قبول كردن 

عزیزم شمام قبلا سقط داشتی؟؟

نه گلم ولی مشکل انعقادی دارم 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ال ارژنين براي كيفيت تخمك عاليه چون خونرساني به تخمدان را افزايش ميده ، ال ارژنين در دوز بالا براي ك ...

می تونم خودم ال ارژنین رو بگیرم استفاده کنم بدون اینکه دکترم در جریان باشه؟

دوز 1000 بخرم؟

روزی چند تا مصرف کنم؟

من خودم برای اینکه هپارین یا انوکسا برام تجویز کنه رفتم. آزمایشات خونم مشکلی نداشت و متخصص گفت آزمای ...

عزیزم برای دکتر شرکت کدوم داخلی را باید بزنم؟نمیدونستم چجور نوبت بگیرم

یا رب العالمین

سلام خانما من مشکل ایمنی انعقادی داشتم س بارم انتقال منفی ک دکترم میگفت مربوط ب اونه س بار لنفوسیت تراپی کردم الان شکر خدا عدد اپکام بالا رفته جواب ازمایش قبلیم ۷ بود الان شده ۷۳ یعنی ایشالله این دفعه انتقال بدم مثبت میشم خدا 

برام دعا کنین جنینامم بلاست هستن 

ولی افسوس ک بعد از لنفوسیت فقط ۶ ماه وقت دارم باردار بشم اگ خدایی نکرده باردار نشم دوباره باید لنفوسیت کنم